Nem lesz kerületi LMP-MSZP együttműködés

2010. július 27. 16:01

Miközben az MSZP még mindig nem döntött teljes mértékben Horváth Csaba támogatásáról, a fővárosi kerületek szocialista szervezetei több helyen tárgyalásokat kezdeményeztek a helyi LMP-csoportokkal. Ezeket azonban az új ellenzéki párt központi utasításra megszakította.

2010. július 27. 16:01

Az atv.hu értesülései szerint Budapest VIII., XIV., XVIII., illetve a XIX. kerületében is egyeztetések zajlottak az LMP és az MSZP között a képviselőjelöltekről, sőt Zuglóban még a polgármestert is a Lehet Más a Politika adhatta volna. A kerületi tagszervezetek azonban szigorú központi utasítás kaptak a tárgyalások beszüntetésére.

Eközben az MSZP több próbálkozást tett civil jelölt állítására, a szocialisták akár Vágó Istvánt, vagy Kuncze Gábor is el tudták volna képzelni a Fővárosi Önkormányzat élén. Azonban a pártban létező más álláspontok szerint teret kell adni Horváth Csabának, hiszen a politikus „europer kinézetével” ronthatja a plebejus” Tarlós esélyeit.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LMP
2010. augusztus 02. 00:23
Ezek a kezdeményezések már a területi szervezeteken elbuktak. Semm szükség nem volt arra, hogy bármilyen "központi utasítás" kimenjen. Szokásos szoci kamu.
szonja91
2010. július 28. 11:51
Már az LMP sem kér az MSZP-ből.. nem meglepő!
Öreg
2010. július 28. 09:34
Az LMP fennmaradásának esélye akkor reális. ha senkivel nem szövetkezik--mert akkor ugye megmondtuk....- és elkerüli az SZDSZ árnyékát-ami eddig nem nagyon sikerült- mert annak csak ellenzői vannak.
Outer-senshi
2010. július 27. 19:36
Azért csak alakul az az űr a szocik körül. Reméljük így is marad. Elszigetelni még a maradékot, s menjenek a süllyesztőbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!