Újabb APEH-dolgozók őrizetben

2011. február 01. 10:24

Huszonhatra nőtt a székesfehérvári APEH-ügy gyanúsítottainak száma.

2011. február 01. 10:24

Múlt hét kedden további hat hivatali dolgozót állított elő a rendőrség, így összesen már huszonhat gyanúsítottja van a székesfehérvári APEH-ügynek. A bíróság az újonnan meggyanúsítottak közül kettőt előzetes letartóztatásba helyezett, egynek pedig házi őrizetét rendelte el. A huszonhat gyanúsított között vannak azok a vállalkozók is, akiket az APEH munkatársai jogtalan előnyben részesítettek.

Az egykori APEH Közép-Dunántúli Regionális Igazgatóságon tavaly júniusban indult eljárás különböző korrupciós bűncselekmények miatt. A hivatali dolgozókat azzal gyanúsítják, hogy jogtalan előnyért bizonyos adózókat kedvezőbb helyzetbe hoztak az adóigazgatási eljárásokban. Az ügyben érintetteket bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel és több más bűncselekménnyel gyanúsítják.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2011. február 02. 14:15
Be kell zárni az összes patkányt a politikus gazdáikkal együtt! Milyen szép lenne: nagykoalíció a börtönben....
nick89
2011. február 02. 13:23
Nahát! Nem hiszek a szememnek! Sohse gondoltam volna! Ez ugye megint csak a "jéghegy csúcsa"? Nézd meg a http://www.harommajom.hu oldalt. Van ott néhány érdekes hangfelvétel APEH-osokkal.......................
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!