Szakértő válaszol minden kommunikációs kérdésre

2012. október 03. 16:25

Online kommunikációs tanácsadást indított a Diák Újságíró Egyesület (DUE), amelynek keretein belül szakértők válaszolnak a feltett kérdésekre. Az ingyenes szolgáltatást szinte bárki, bármilyen kommunikációs témában igénybe veheti.

2012. október 03. 16:25

Online kommunikációs tanácsadást indított a Diákújságíró Egyesület (DUE), amelynek keretein belül szakértők válaszolnak a feltett kérdésekre. Honlapján megjelent közleménye szerint a KomMentor elsősorban diákújságírók, diákrádiósok, illetve civil szervezetek munkatársainak kérdéseit várja, de bárkinek szívesen segít, amennyiben kommunikációval kapcsolatos kérdéssel fordul hozzájuk.

A DUE szakértői mindannyian felnőtt, sikeres újságírók, akik diákújságíróként kezdték a pályájukat, és tagjai a DUE-nak – írta az oldal. A szeptember havi szakértők Szayly József és Zala Orsolya.

A szolgáltatás ingyenes, a cikkeket, kommunikációs anyagokat, vagy a konkrét kérdéseket a [email protected] e-mail címre várják.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!