Vona: A magyar piacért kell szabadságharcot vívni

2013. május 14. 21:55

A Jobbik elnöke szerint ha Magyarországon valaki tényleg szabadságharcot akar vívni, akkor a magyar földért, a magyar gazdaságért, a magyar munkahelyekért, a magyar piacért kell vívnia, ezekért viszont nem harcol senki.

2013. május 14. 21:55
Vona Gábor kedden Balassagyarmaton, lakossági fórumon a rendszerváltozás legnagyobb átverésének nevezte az Európai Unióhoz való csatlakozást. 
 
A Jobbik elnöke azt mondta: teljesen kiszolgáltatott, gyarmati létbe került az ország, „nem történt más, mint hogy piacot szereztek, és ehhez a mi kormányaink asszisztáltak”.
 
Vona Gábor szerint lehet erre azt mondani, hogy az Orbán-kormány most éppen komoly szabadságharcot folytat az Európai Unióval, de az valójában nem szabadság-, hanem hatalmi harc.
 
A fórumon arra is kitért, hogy a kormány csak látszólag adóztatta meg a multikat és a bankokat. 
 
Gyurcsány és Bajnai közvetlenül adóztatta meg az embereket, a mostani kormány közvetetten adóztat, hiszen a multik és a bankok tovább hárítanak, „a számlát megint önök fizetik, ebben ne legyen kétségük” – tette hozzá.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OmegaMale
2013. május 15. 10:20
"Vona: A magyar piacért kell szabadságharcot vívni" Ez a magyar emberek dolga lenne és nem áll semmi különösből: magyar termékeket kell vásárolni és meg kell fizetni az árát, meg kell keresni rá a pénzt, adózva. Mindjárt lesz munkahely és lesz jól kereső, motivált dolgozó. Ezt Vona Gabika, de még a Patás sem nem tudja elintézni a zembereknek. Ezt CSAK a zemberek tudják elintézni maguknak.
tarackos
2013. május 15. 09:42
Ugyan Gábor, Viktor is ezért harcol! pl. trafikot, földet igaz magyar narifasiszta kaphatott...
röviden
2013. május 15. 09:11
Gondolom, a dalfesztiválra gondolt. Én ez utóbbit zárnám ki a köztudatból, kulturális környezetszennyezés miatt. Ha már off, legyen kövér.
Agnieszka
2013. május 15. 07:49
Bűn volt az élelmiszer kereskedelmet bármilyen, de külföldi cégnek eladni. A BIZTOS hasznot hozó tevékenységeket hazai kézben kellett volna tartani, már a 80-as évekbeli valutaváltással együtt és lehetőleg nagyon-nagyon keveset kótyavetyélni! Eladni könnyű, venni drága. Az ideológiát ehhez a nemzet és országrontó tevékenységhez az SZDSZ, mint párt és sztár közgazdászaik szolgáltatták, a levét egy ország minden közembere issza, volt valami haszna is, ne firtassuk ma már, h. hová tűnt, de látható köz-hasznot nem hozott. Mindegy. A pofátlan végkielégítések ellen sem akadt jogorvoslat. Az itteni fizetésekkel részben az is a baj, h. láthatóan nem ösztönözték a fiatalokat arra, h. tanuljanak, teljes erőbedobással, és szakmát szerezzenek, utána pedig keressék a boldogulásukat ott, ahol a munkájukat megfizetik. A magyar helyzet specialitása, h. a múltból öröklött és lényegében azóta sem változott tájékoztatási (TV, újság) viszonyok jóvoltából ezt a rémes, kifosztásunkban bűnös MSZP-SZDSZ gárdát könnyen lehetséges, h. 2014-től ismét kormányon csodálhatjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!