Búcsú a Vidámparktól

2013. szeptember 29. 09:57

Hétfőn végleg bezár a budapesti Vidámpark, retro felvételekkel búcsúzunk a 175 évig működő létesítménytől.

2013. szeptember 29. 09:57
Szeptember 30-án, hétfőn végleg bezárja a 175 éve működő városligeti Vidámparkot a Fővárosi Közgyűlés – írja az Index. A területet a jövőben a Fővárosi Állat- és Növénykert használja.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citizen queen
2013. szeptember 30. 15:29
Te már csak tudod, hogy miről beszélgettünk, és persze azt is képes vagy megítélni, úgy, hogy egy szót sem hallottál belőle, hogy mennyire tartalmas volt. Gratulálok, "csípem" az ilyen távolbalátó mindentudókat. Egyébként mi van akkor, ha nagypapa-nagymama csak a kisunokát akarják elvinni a Vidámparkba, és ők nem akarnak felülni az égvilágon semmire? Nekik akkor miért is kell(ett) belépőt fizetniük? Nem normálisabb az, ami Bécsben van, odamész, és ha megtetszik valami, felszállsz, és fizetsz érte? Ha meg csak elkísérsz valakit, akkor nem kell fizetned - de még így is a zsebébe nyúlhat az illető, például a büféknél. Nem kellett volna annyira kapzsinak lenni.
citizen queen
2013. szeptember 30. 11:08
Pont a minap beszélgettünk arról a Vidámpark bezárása kapcsán, hogy a Práterbe például _nincs_ belépőjegy. Odamész, és ha kedved tartja, csak nézelődsz, vagy elkíséred az unokádat, ha meg felülsz valahová, akkor kifizeted az árát. De nem kell külön fizetni csak azért, hogy odamész, mint ahogy itt.
BőröndÖdön
2013. szeptember 30. 10:17
Köszönjük,fidesz,köszönjük pista bácsi...
Gépész53
2013. szeptember 29. 22:51
A világháborút túlélte -Tarlóst nem!... A fából készült hullámvasút meg különlegesség, nem tudom, létezik-e ilyen máshol!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!