Megújul a Fővárosi Állatkert

2013. szeptember 20. 09:49

Októbertől a bezáró Vidámpark területével bővül a Fővárosi Állat - és Növénykert. Az új helyszínen lesz mesepark és elvarázsolt kastély.

2013. szeptember 20. 09:49

A fejlesztések októberben kezdődnek meg a szeptember végén bezáró Vidámpark területén. A két hektáros helyszín egy részéről elszállítják a játékokat, azonban a műemlékvédelem alatt álló vidámparki játékok beépítésre kerülnek az állatkertbe. Az átalakítások egy része már 2014 tavaszán látogatható lesz, az átépítés teljesen várhatóan 2017-re készül el 15 milliárd forintból. A tervek között szerepel mesepark, állatsimogató, elvarázsolt kastély, illetve egy biodóm is. A biodóm egy télen-nyáron látogatható fedett park lesz, ami egy szubtrópusi dzsungel hangulatát fogja megidézni.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MacElek
2013. szeptember 21. 15:29
Az állatoknak elfoglaltság kell, mert unatkoznak. Néha össze kell engedni az oroszlánt a gazellákkal. Úgyse tudnak egymással mit kezdeni, mert attól már elszoktak. De legalább néha egy kicsit felmegy az adrenalin.
MacElek
2013. szeptember 21. 14:47
És több műsort meg programot. Mert alvó állatokat nézegetni nem érdemes kimenni. Legfeljebb egyszer. Ha már ekkora terület szakadt a nyakukba, akkor mutassanak is fel valamit.
Akitlosz
2013. szeptember 20. 16:01
Na és milyen új állatfajok lesznek a megnövekedett területen? Erről valahogyan egy árva szót sem ejtenek soha. Pandamackók és tasmán ördögök jók lennének.
egysegelem
2013. szeptember 20. 15:46
Ha meg sokaig marad Orban a min. elnok akkor a szocialista szellem vasutjat is ujra lehetne nyitni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!