Járvány

2014. szeptember 23. 21:45

Őszintén szólva nem tudom, hogy Bodnár Zoltán mennyi időt töltött el a nyolcadik kerület valójába.

2014. szeptember 23. 21:45
Máté T. Gyula

„Azonban tegnap Bodnár Zoltán pártja létezésén túl is a frászt hozta Budapest lakóira: a liberálisok főpolgármester-jelöltje szerint járvány is kitörhet Budapesten a VIII. kerület tűcsereprogram leállítása miatt.

Őszintén szólva nem tudom, hogy Bodnár Zoltán mennyi időt töltött el a nyolcadik kerület valójába. Az Auróra utcai rendelő környéke finoman szólva sem úri környék. Liberálisnak csak performance-ra nem büdös. De bármilyen furcsa, ott is élnek emberek. Fiatalok és idősebbek is. Ilyenek és olyanok is, akik gyermekeiket inkább óvnák, mint biztatnák a drogok használatára. 

A VIII. kerületi önkormányzat tavaly arra hivatkozva szüntette meg a Kék Pont Alapítvánnyal az együttműködést, hogy a szervezet nem teljesítette vállalását, csak tűosztást folytatott, a drogszemét begyűjtéséből azonban nem vette ki a részét. 

Liberális jellegű alapítványnak ilyesmi nem dolga, kár is rá a szó.”

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2014. szeptember 24. 08:10
Nem a tűben van a hiba.
Zod
2014. szeptember 24. 07:37
Az igazi liberális nemcsak drogoz,buzerál is.
balbako_
2014. szeptember 24. 07:03
Én bárhol, bár hányszor láttam drogosokat azok soha nem vitték a tűket sehová, hisz azt sem tudták fiúk, vagy lányok szerteszét dobáltak mindent, a tűket is. Ennyi.
Castro
2014. szeptember 24. 05:35
Nyolcban az öreg Thürmer a szakértő ott székel az átmentett irodaházban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!