Ismét lesznek közvetlen amerikai járatok Budapestről

2018. február 27. 08:15

Egyre több helyre repülhetünk Ferihegyről.

2018. február 27. 08:15

Idén nyáron a tavalyinál egymillióval több utas indulhat Ferihegyről: újra lesznek közvetlen járatok az amerikai kontinensre, fapados repül Jordániába, a Travel Service pedig egy kanyarral Budapestről és Debrecenből is összeszedi a spanyol tengerpartra indulókat – írja a Magyar Idők.

A Travel Service, légitársaság idén nyáron több új útvonalon repül Budapestről. Szállítanak majd utasokat Tiranába vagy az egyiptomi Marsza Alamba. Kínálatukban lesz egy különlegesség: Budapestről és Debrecenből viszik a Costa Brava kedvelőit Barcelonába, de úgy, hogy a budapesti bázisról először egy rövid, 30 perces járattal átrepülnek Debrecenbe, s onnan Spanyolországba. Ez akár magyar belföldi járatként is értelmezhető.

Márciusban megjelenik Ferihegyen az Iran Air, a légitársaság járatai október végéig hetente egy alkalommal repülnek Teheránból Budapestre és vissza. Jordániába indít járatot idén a Ryanair Ferihegyről, a gépek hetente kétszer közlekednek Ammanba.  A Wizz Air márciusban a norvégiai Stavanger városába heti két, Athénba heti négy járatot indít, a Budapest–Bázel útvonalon pedig heti ötször lehet eljutni a légitársaság járataival.

A Magyar Idők cikkéből kiderül, hogy 2018 nyarán egymillióval több ülőhelyet kínálnak a légitársaságok a Budapestről induló járatokon, mint tavaly nyáron. Tavasszal indulnak a magyar fővárosból az Észak-Amerikába közlekedő közvetlen járatok a LOT és az American Airlines színeiben New Yorkba, Chicagóba és Philadelphiába.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2018. február 28. 01:02
Minek? Én speciel nem akarok Amerikába utazni.
Saluki
2018. február 27. 16:53
És ehhez a hírhez miért Yangtze river airlines gépéről készült fotót tesznek be? Köze nincs a pesti járatokhoz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!