Így látja Konok Péter a Pozsonyi Úti csatát

2020. december 19. 20:37

Azt, amely 2020 decemberében zajlott.

2020. december 19. 20:37
null

Tegnap beszámoltunk arról, hogy Alföldi Róbert összetűzésbe keveredett az egyik fővárosi pékség alkalmazottjával, valamint vásárlójával. A kiváltó ok a visszajáróként adandó aprópénz hiánya, valamint a másik vendég beszólása volt, az események pedig odáig fajultak, hogy a színész-rendező kijelentette: nem vásárol többet a Három Tarka Macska pékségben, amely a Pozsonyi úton található.

Az esetet arra használta fel Konok Péter, hogy egy humorosnak szánt posztot gyártson belőle, valamint ironizáljon a 907-es pozsonyi csatán, amely ütközetet körülvevő mítoszokról Szentesi Zöldi László is írt a napokban.

Konok Péter Facebook-posztját változtatás nélkül közöljük.

„A Pozsonyi Úti Csata 2020 decemberében zajlott egy Ismert Művész, egy Bolti Eladó, Deák Ferenc Arcképe és egy Ismeretlen Kekec Úr között.

Sajnos, a maintstream történészek hajlamosak elhallgatni hazák történetének e kardinális epizódját, pedig nemzetiszívű rapperek és nyereg alatt puhított digitális szupermáriók figyelmére hivatott hősi saga.

A Pozsonyi Úti Csata tthon jobbára ismeretlen, de alapvető tananyagként szerepel a West Point-i katonai iskola kantinjában a »Jónás Béla 63 éves hajléktalan villanyszerelő lejmol a Keleti előtt« elnevezésű taktikai manőverrel, valamint az »Elfogyott a Coca-Cola, Sprite van, vagy Dr Pepper« stratégiájával.

Emléke örökre szívünkben él!”

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fenrir
2020. december 21. 15:45
Ez egyáltalán nem a Pozsonyi csatán ironizálás. Inkább pont az Alföldin, aki eseményként tette közzé élete egy teljesen érdektelen mozzanatát.
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. december 21. 11:16
"Ősz húrja zsong, Jajong, busong A tájon, S ont monoton Bút konokon És fájón."
Friedrich Ferdinand von Beust
2020. december 20. 21:59
A bibi annyi, hogy az Ismert Művész(sic!) már hosszű évek óta nem azért ismert mert művész, hanem azért mert buzi.
nyugalom
2020. december 20. 16:50
Konok et lassa el apróval robikát! Ha robi 3 ezer felett vasarol egy pékségben, ne ajvekoljon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!