Volner Bencsikről: Sejtettem, hogy azért ideges ez a kisfiú, mert a volt főnökének szeretne beszólni

2021. március 07. 14:59

Folytatódik a volt jobbikosok harca.

2021. március 07. 14:59
null

Mi is beszámoltunk a hétfői Csatt ritkán látható jelenetéről, ahol Bencsik János egykori Jobbik-képviselő átrendezve a díszleteket elült egykori társa, Volner János mellől, és Szanyi Tibor mellé telepedett – mindezzel azt akarta demonstrálni, hogy Volner „fideszes”, ő pedig ellenzéki.

A mikropártokat vezető volt jobbikosok harca a Pesti Srácokon folytatódott: az oldal eredetileg a füstgránátos ügyről akarta megkérdezni Volnert, de kitértek az ATV műsorában látott jelenetekre is.

Bencsik János keze-lába remegett, amikor bementem a stúdióba, találkoztam ott Toroczkai Lászlóval, meg is beszéltük, hogy Bencsik szemmel láthatóan ideges. Én akkor már sejtettem, hogy azért ideges ez a kisfiú, mert a volt főnökének szeretne beszólni, és ehhez gyűjtötte a bátorságot. Remélem, hogy nem kellett innia előtte, de én ilyen kisgyerekekkel nem foglalkozommondta Volner János.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2021. március 08. 08:00
A jobbik már nem létezik. Két év alatt lenulláztak egy húz százalékos pártot.
NagyLaci
2021. március 08. 07:17
A mai Jobbikot Jobbiknak nevezni olyan mint egy tranzfesztitát asszonyoknak hívni. Már várom az első jobbikos tranzfesztitát -hogy is nevezzelek.
szürkeSzarvas
2021. március 07. 22:36
Jó duma a kutyás rendőré. No meg a csalitosba sem a Vitézy Dáviddal ment,hanem 1 alkalmatos nősténnyel. Támogatjuk. :)
RPéter10
2021. március 07. 21:53
https://telex.hu/belfold/2021/02/01/volner-janos-jobbik-mi-hazank-mozgalom-volner-part-portre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!