Puzsér Róbert fog vitát moderálni a „jobboldali ellenzékről”

2021. június 27. 14:07

A „Mondd, te kit választanál?” című eseményen még részt vesz Pálinkás József, Márki-Zay Péter és Bencsik János is.

2021. június 27. 14:07
null

„Mondd, te kit választanál?” címmel tart vitát az Európai Értékek Magyar Hagyományok Egyesület június 29-én az Újpest Központ Polgár Centrumban. Az eseményen Pálinkás József, az Új Világ Néppárt miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje, illetve Bencsik János, a Polgári Válasz párt elnöke fognak beszélgetni. Az est moderátora Puzsér Róbert lesz.

A Facebook-eseményben megtalálható leírás alapján a résztvevők a „harmadik utasságról”, az előválasztásról és a jobboldali ellenzék esélyeiről fognak vitázni. A részvétel mindenki számára nyitott, de regisztrációhoz és védettségi igazolványhoz kötött.

Kép forrása: Facebook

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2021. június 28. 16:04
MZP és a jobboldal!? Legfeljebb pénz oldal, hatalom oldal, elvek nélkül.
Szalma Botond
2021. június 28. 15:50
Mindenkit meg kell hallgatni. Őket is.
Farkas Piroska
2021. június 28. 11:12
Jobboldali ellenzék ? Ki az, mi az ? Hol van?
Mexivtad
2021. június 28. 07:21
Egy jobboldali, konzervatív ember igen mereven elutasítja az ilyen olyan betegségek, káros rendellenességek normává emelését, és idegen kultúrák meghatározó mértékű beengedését! Ezek? Csak hirtelen az ő jobboldaliságukról!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!