Fekete-Győr Andrásnak nem tetszik, hogy magyar tulajdonba kerül a Vodafone Magyarország

2022. augusztus 22. 13:19

„Legyen világos: azért szegényíti el a Fidesz emberek tömegeit, mert Orbánnak kell a Vodafone” – írja a momentumos politikus.

2022. augusztus 22. 13:19
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy a 4iG a magyar állammal közösen megveszi a Vodafone Magyarországot. Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter szerint a tranzakció nemzetstratégiai jelentőségű. 

„Az Orbán-kormány úgy döntött, hogy van 700 milliárd forintja a magyar államnak a Vodafone felének megvételére. Legyen világos: azért szegényíti el a Fidesz emberek tömegeit, mert Orbánnak kell a Vodafone. Amit majd szépen, darabonként odaadhat saját cégének, a 4iG-nek” – írja Facebook-oldalán Fekete-Győr András.

Követeljük a kormánytól, hogy a magyar adófizetők pénzéből ne telekommunikációs cégeket vásároljon, hanem érdemben csökkentse a gáz 27%-os ÁFÁ-ját!

– hangoztatja a momentumos országgyűlési képviselő.

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Összesen 286 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VirsLee
2022. augusztus 23. 21:43
Bandesz te a hülyék között is a sor legvégén állsz...
laci.manutd
2022. augusztus 23. 20:04
Ki a f@szt érdekel,hogy mi tetszik vagy nem tetszik neked fegyőr,!
cinkegolyó
2022. augusztus 23. 17:59
Senki nem kíváncsi a véleményére!
Kopaszpapa
2022. augusztus 23. 07:52
Amikor ti, vagyis inkább a gazdádék voltak hatalmon akkor történt Szerencstől Bélapátfalváig, a cukortól a dohánytermékek gyartásáig szinte a teljes Magyar ipar külföldi kézre játszása, és az eu általi bezárása. Az jobb volt? Bandika inkább hallgass, te és az idióta külföldet szolgáló kommunista söpredék csak romboltatok idehaza, pusztítás és halál jár a nyomotokbam
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!