Novák Katalin: Mindenki bátran vállalja a meggyőződését, vallási hovatartozását!

2022. október 03. 15:19

A köztársasági elnök is népszerűsíteni kezdte a népszámlálást.

2022. október 03. 15:19
null

Novák Katalin is beszállt a népszámlálást népszerűsítő kampányba. Arra bátorította követőit, hogy vállalják fel vallási hovatartozásukat.

A közösségi oldalán közzétett videóban elhangzott, hogy Magyarországon október 1. és november 28. között zajlik a népszámlálás.

„A közös jövőnket alakító jó döntésekhez ismernünk kell országunkat, közösségeit, és azokat, akik alkotják” – mondta el az államfő. Majd hozzátette, hogy többek között azt is megkérdezik majd tőlünk, hogy milyen vallásúak vagyunk. 

„A legutóbbi népszavazáson erre a kérdésre sokkal kevesebben válaszoltak, mint korábban” – derült ki a videóból.

– fordult az állampolgárok felé a köztársasági elnök.

„Én is így fogok tenni. Köszönöm, hogy felelősen részt vesznek a népszámláláson!” – zárta gondolatait Novák Katalin.

A népszavazáson való részvételre buzdító videót alább tekinthetik meg:

Fotó: Földházi Árpád

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2022. október 03. 17:46
-zsoltkom- " A népszavazáson való részvételre buzdító videót alább tekinthetik meg" Hát bazd meg... a népszámlálás, ahogy Fideszéknél népszavazás értéket ad... fel sem tűnik senkinek. Már férfialakban is meg mer jelenni Novák Katalin... brutálisan rettenetes megfelelési kényszer. Elszorított mellekkel és hasidudorok fekete öltönnyel tökig palástolva... titkolva a női nemiséget... ez is gender-tanítás. Ezzel a videóval tényleg hatásosan lehet ijesztegetni gyerekeket... hiányzik róla a korhatáros szabályozás. A Novák dominusz lehetne a Fűrész című film totálkép arca... a szellemiség, az szellemiség. A videóban Katalin maga a pszichológiai horror egyben. A múltkor kurvásan sminkelték, most meg férfinak. Kinek az igényeit teszik Novák Katalin arcára... személyére? Valaki a környezetében hard-porn videót nézhet, de nagyon.
jánosbácsi
2022. október 03. 17:41
Te meg a vallás.:D
olajfa1
2022. október 03. 17:34
MINDENKI VÁLLAJA FEL A VALLÁSÁT! DEMOKRATIKUSAN! Most demokratikus módon lehet küzdeni az aljas hazug libbant propaganda ellen!
szintetikus
2022. október 03. 17:22
Én nem merném ezt tanácsolni ebben a barbár országban. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!