„A Holdról is látszik, hogy mit művelnek a NER-es Dagobert bácsik” – rappelve kritizálja a kormányt egy polgármester (VIDEÓ)

2022. november 08. 18:38

„Fideszes rádiónézők, üdvözlet nektek. Na, fájnak már kicsit a sárga csekkek?” – tette fel a kérdés Alpár György.

2022. november 08. 18:38
null

Alpár György, Drávaszerdahely polgármestere dalban mondott véleményt az Orbán-kormányról, valamint az ellenzéket is komoly kritikával illette.

„Fideszes rádiónézők, üdvözlet nektek. Na, fájnak már kicsit a sárga csekkek? Mondjátok, mikor ébredtek? Ha már áztok-fáztok, éheztek? Most még szent ember nektek

Főispán, az istencsászár, Horvátba' mászkál, amíg elszáll a gázár” – kezdődik a dal, amelyben aztán szóba kerül az infláció, a migránsok, Soros György, Brüsszel, a tanárok fizetése és a propaganda.

„Ők mindent jól csinálnak, ne nézz furcsán, a háború a hibás, a szankciók meg Gyurcsány. Közben még a Holdról is látszik, hogy mit művelnek a NER-es Dagobert bácsik” – rappeli Alpár.

Majd így folytatta: „A stadion világit, a város meg sötét, de egy ellenzéki sem találja a tökét, mindegyik téli álmot alszik, megélhetési macskajancsik”.

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: YouTube

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2022. november 10. 06:17
Alpári véresszájú barom.
Peppa
2022. november 09. 10:25
Nyeld le a Gréczyt, te libsi szar.
balbako_
2022. november 09. 08:07
Ez döbrögizik?
Felvidéki MAGYAR
2022. november 09. 07:27
Ez a tetovált koszfészek polgármester? Gratulálok a településének! Amúgy meg a kutya ugatása most sem hallatszik az égig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!