„Kulturális bázist építünk! – Puzsérista szellemi mozgalom indul!”

2023. szeptember 19. 19:03

A mozgalomról Martin Ethelwolf (vagyis Farkas Attila Márton, azaz FAM) számolt be Facebook-oldalán.

2023. szeptember 19. 19:03

„Puzsérista szellemi mozgalom indul! Jelentkezz a szellem hadseregébe!” – írta egy plakáthoz kísérőszövegként Martin Ethelwolf a közösségi oldalán.

A fotóról az is kiderült, hogy „kulturális bázist építenek”, amelyhez a [email protected] email címen jelentkezve lehet csatlakozni.

FAM a bejegyzést azzal zárta, hogy

 „dezertálás nincs, mert nincs hova”.

A posztot alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ghorvat37
2023. szeptember 22. 14:33
Kulturális bázist építenek? Egy frászt, talán inkább rohasztanak! Simán valamilyen burkolt államellenes összeesküvést takar ez! Valaki javasolja már a szolgálatoknak, hogy nézzenek ugyan utána, ugyan ezeket ki a fene finanszírozza? Puzsér se dolgozik sehol, nem kíváncsi rá pártucat részeg bölcsészen kívül a kutya se, tehát honnan, miből van neki pénze ezt szervezni? Amerikai "barátaink" megint valamilyen dollárbaloldali lappangó aknamunkára készülnek, tartósan akarják szétrohasztani a nemzet alapzatát.
Héja
2023. szeptember 20. 18:10
Viccnek is baromi gyönge.
KBA98
2023. szeptember 20. 17:17
Puzsér! Valaki mondja már meg nekem, hogy milyen végzettsége van a nagy szófosónak, aki mindenhez és mindenkihez ért? Sok-sok tanulmány kéne hozzá is, sok-sok pszichiáter el lenne vele egy darabig! Undorító fazon! Egyébként ki fizeti őt?
istvanpeter
2023. szeptember 20. 15:44
Mindig minden kulturális és szellemi, csak az a kérdés, hogy milyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!