Egy doboznyi kismacskát hagytak a Parlamentnél, az őrség vette őket észre (VIDEÓ)

2023. október 16. 19:49

A cicák már biztonságban vannak, az Újpesti Államtmentő Ligához kerültek.

2023. október 16. 19:49

Október 12-én este egy kerékpáros kartondobozt hagyott az Országház IX-es kapujának lépcsőjén, majd továbbtekert. Az esetet a köztéri kamera is rögzítette.

Mint kiderült, a dobozban öt kismacska volt. A védtelen állatokra az őrség bukkant rá – számolt be a rendőrség a hivatalos oldalán.

A cicákat ezután az V. kerületi rendőrkapitányságra vitték, onnan pedig az Újpesti Államtmentő Ligához kerültek.

A kerületi Rendőrkapitányság állatkínzás miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen – olvasható a police.hu-n.

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2023. október 17. 15:57
A macskáját ivartalanítani kellett volna, ha nem akar több kiscicát tartani. Persze az ivartalanítás pénzbe kerül. Ne tartson felelőtlenül állatot az, aki nem akar költeni rá.
CirmoS
2023. október 17. 14:27
Egy ellenzéki szavazó rakhatta oda, hogy a macskák üljenek be a parlamentbe, mert az öt macska is többet ér mint az egész ellenzék! 😄😄
pipa89
2023. október 17. 14:04
A felelős magyar állattartó tipikus példánya. Felénk papírdobozokban egy törölközővel szokás kirakni a megunt vagy felesleges kutyát, macskát, az közút szélén. Szerencsétleneket ott gázolják el a legtöbb esetben. Ha szerencséjük van begyűjtöm őket, vagy szólok a környéken működő állatmenhelynek, de ezt tűzoltás és tragikus a helyzet. Az ilyeneket összegyűjteném és kiraknám egy idegenek lakta bolygón, trenírozás céljából.
pandalala
2023. október 17. 03:20
brutális
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!