Baranyi Krisztina szerint Magyar Péter magát buktatta le (VIDEÓ)

2024. március 28. 17:51

„Engem arról, hogy ez egy bántalmazó, súlyosan bántalmazó kapcsolat volt, nem Varga Judit győzött meg, hanem Magyar Péter maga” – mondta Ferencváros polgármestere.

2024. március 28. 17:51
Baranyi Krisztina

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Ahogy korábban megírtuk, Varga Judit szerdán interjút adott a Frizbi TV-nek. A volt igazságügyi miniszter részletesen beszámolt a Magyar Péterrel való házasságuk alatt történt verbális és fizikai abúzusról, illetve a zsarolás, megfélemlítés és a szabadságban való korlátozás több fajtájáról is. Az egyik legszörnyűbb eset Varga Judit elmondása szerint az volt, amikor a szüleik vendégségben voltak náluk, és egy egy késő esti veszekedés után ő inkább a szülei mellé feküdt be.

Ezek után Magyar egy késsel kezdett mászkálni a házban.

Öt percig járkált késsel a kezében, majd lefeküdt aludni”

– mondta Varga Judit, hozzátéve, hogy édesanyjával rettegtek a szobában.

Az igazságügyi miniszter egy fizikai bántalmazásról szóló történetet is felhozott az adásban, elmesélte ugyanis, hogy egy alkalommal

az agresszív Magyar Péter nekilökte őt egy ajtónak, miközben ő éppen várandós volt.

Az ügy kapcsán megszólalt Baranyi Krisztina is. A politikus egyik rövid megszólalását közzétette a Frisshírek.hu Instagram-oldala.

„Nem néztem meg Varga Juditot, mert szerintem rendkívül megalázó egy nőnek erről beszélnie. Engem arról, hogy ez egy bántalmazó, súlyosan bántalmazó kapcsolat volt,

nem Varga Judit győzött meg, hanem Magyar Péter maga azzal a Facebook-poszttal,

amit a HVG cikk megjelenése előtt tett közzé, és azzal a támadással, a szóhasználata, a hangvétele, minden tipikus példája volt annak, ami egy bántalmazó kapcsolatban történik” – mondta el Baranyi Krisztina.

Baranyi Krisztina megszólalását itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­g­ö­s­­­ ­l­á­­n­y­­o­­k­­ ­­v­­á­r­­n­a­k­ ­­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Atoszka
2024. március 30. 12:16
Valami baj lehet velem…. Egyetértek Baranyival….
atti64
2024. március 28. 22:46
MP EGY PSZIHOPATA PATKÁNY IDEJE LENNE MÁR BEFENYITENI HOGY EGY ÉLETRE MEGTANULJA TISZTELNI A NÖT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A GYEREKEI ANYÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!
fater0921
2024. március 28. 22:37
Ennek akkora orra van, mint a bazilika kilincs.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!