Drága Judit, veled vagyunk!

2024. március 29. 05:39

S üzenjük a jakobinusoknak: nekik sem fog sikerülni.

2024. március 29. 05:39
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Veres Nándor 

„Nézem ezt a nagyszerű nőt. Néha elsírja magát, de erőt vesz magán. Megszabadult. Volt hozzá ereje. Ehhez is volt.

A jakobinusok pedig most őt kérik számon. A jakobinusok, akik eddig minden, még a legképtelenebb állításoknak is azonnal hitelt adtak, akik halálba kergettek színházi rendezőt, akik eltüntettek a szakmából másik színházi rendezőt és zseniális filmrendezőt (Megáll az idő), akik készpénznek vették, hogy a volt amerikai elnök húsz vagy harminc éve egy New York-i nagyáruház női fehérneműosztályának próbafülkéjében fényes nappal megerőszakolt egy nőt, ezek a jakobinusok most számon kérik Varga Juditot, bizonyítékokat követelnek tőle, és vigyorgó emojikkal árasztják el a tragédiáját. És mindebből logikusan következően előre felmentik a Steinmannjukat, a Robespierre-jüket, hiszen vért akarnak látni, vért akarnak inni, alig várják, hogy ocsmány, beteg lelkük főterén működésbe lépjen a guillotine. És Maximillian Steinmann ott áll szánalmas, nyomorult, felesleges élete vérmosta fokán, és önelégülten vigyorog. Most úgy érzi végre, hogy pondróból pillangó lett – pedig dehogy. Maradt és marad az, ami mindig is volt: egy gyáva, ócska, undorító, szar alak. Aki soha, egyetlen pillanatig sem érdemelte meg azt a nőt, akit megpróbált tönkre tenni.

És még ez, a tönkre tevés sem sikerült neki. Pedig ez lett volna élete főműve.

Drága Judit, veled vagyunk. Számíthatsz ránk.

S üzenjük a jakobinusoknak: nekik sem fog sikerülni. Soha.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­­­g­­­ö­­s­ ­­­l­á­­n­y­­o­k­­­ ­­v­­­á­r­n­­a­k­­­ ­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
kobi40
2024. március 31. 20:19
Ámen.
falus-i
2024. március 30. 22:10
Egyre biztosabb vagyok abban, amit a "kegyelembalhé" kitörése óta mondok, puccs volt ez Orbán ellen, a szép Varga és mégszebb Novák közrefogva a rút Balogot, próbálkoztak. Nagyon sokan lehetnek a Fideszben Orbán ellen, azt hiszik, hogy olyan erősek, hogy képesek a poziciójukat megvédeni, megtartani, Orbánt megdönteni. Nem lesz könnyi, de Orbán most mélyrepülésben van, ez az előnyük. Hogy ez a Bayer mit ugat össze, az teljesen másodlagos, ezt a Varga nőt kínos védeni és ártatlannak beállítani. Nagyon jól megvolt a mocskos háézasságában a jól kefélő Magyar Péterrel, most próbálja eljátszani az ártatlant és a meggyilkolt feleséget. Nem fog sikerülni neki, márcsak azért sem, mert ilyenekkel áll össze, mint, Hajdú Péter. Az meg ugye egy nagydarab fos.
Osztap_Bender
2024. március 30. 18:38 Szerkesztve
"Drága Judit, veled vagyunk!" Akkor is "vele voltatok" ugye, mikor megbuktattátok, mélynövésű vezéretek védelmében? A magyar ember még tudja a régi szabályt, az ilyen barátoktól mentsen meg az Isten, az ellenséggel magam is elbánok. Vajon ki ajánlotta kegyelemre az államfőnek a jenőt (mélynövésű vezéretek gyóntatója), vajon kik kényszerítették ki ezt a döntést, vajon a miniszter, aki a szokásjogot gyakorolta az ellenjegyzéssel, hogyan lett "rövid időre" elvetemült bűnbak, most meg hirtelen áldozat? Nem sül ki a szemed a szégyentől, te szar? Mennyit fizetnek neked ezért a mérhetetlen aljasságért, amit művelsz? "Drága Judit, veled vagyunk", csak nehogy elszóld újra magad az ügyészek turpisságáról! Egészen addig veled vagyunk drága Judit, amíg hallgatsz mint a sír, erről a dologról. Minden támogatást megadunk a magadat sajnáltató, fényező propagandához. (Ha hallgatsz a lényegről, hogy völlneren kívül kiket is pénzeltek és milyen szolgáltatásokért a haramia végrehajtók?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!