Elképesztő számok: már majdnem 700 ezren látták Varga Judit megrendítő interjúját

2024. március 28. 20:26

A volt igazságügyi miniszter Hajdú Péter műsorában részletesen beszélt a Magyar Péterrel való házasságuk alatt történt verbális és fizikai abúzusról.

2024. március 28. 20:26
Varga Judit

Nyitókép: Képernyőfotó / Frizbi TV

A Mandiner beszámolt róla, hogy Varga Judit Hajdú Péter műsorában részletesen beszélt a Magyar Péterrel való házasságuk alatt történt verbális és fizikai abúzusról, illetve a zsarolás, megfélemlítés és a szabadságban való korlátozás több fajtájáról is.

A szerda este publikált beszélgetést cikkünk írásakor már majdnem 700 ezren látták.

Az interjút itt tekintheti meg:

 

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­ö­­g­­ö­s­­­ ­­­l­á­­­n­y­o­k­ ­v­­­á­­­r­­n­­a­k­­­ ­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Patika
2024. március 29. 14:04
700 ezren látták szegény Izaura...azt is több millióan nézték... sőt gyűjtöttek is a kiszabadítására. Leonciót ide se merték hozni akkortájt. Szóval van esély arra is, hogy sokan látták, páran talán be is nyelték, de a zömük le se szarja karaktergyilkos "Bárányok beszélnek" kormány-sorozatot
Gyurcsany-embere
2024. március 29. 12:54
Akkora hazugság az egész, hogy még a hazug propagandamédia is csak forrásokon keresztül mer hivatkozni az ügyre. A fidkányok jól be lettek idomítva, mostanra bármit elhisznek, amit tóni eléjük tesz. Juditka miért nem valamelyik kormányközeli TV-n szólalt meg? A bukása óta kussban van, most meg a hajdú nevű elítélt adócsaló (nézz utána ha nem hiszed) bulvárszenny műsorában állt ki egyedül a nyilvánosság elé? Ha igaz lenne miért nem áll ki a kormány egy bántalmazott tagja mellett, amit bayer szerint 10 éve tudnak?
zabszem
2024. március 29. 11:01
Akinek minimális sütnivalója van, az már Petike első nyilvános megszólalásakor pontosan tudta, hogy miről van szó. Azért ez nem atomfizika, na... De itt igazából Varga, mint jó politikus a veszteség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!