Egészen elképesztő, ami itt történik, Brüsszel többé már nem a szabadság fővárosa

2024. április 16. 15:20

Hanem egy baloldali, progresszív liberális elnyomásnak az eszköze.

2024. április 16. 15:20
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Nem lehet a szuverenista, bevándorlásellenes és békepárti erőket elhallgattatni. Brüsszel többé nem a szabadság fővárosa, hanem egy baloldali, progresszív, liberális elnyomás eszköze, ezért változásra van szükség. Az európai parlamenti választások június 9-én el tudják hozni ezt a változást.

Ezt is ajánljuk a témában

A nemzeti konzervatív erőket az köti össze, hogy elegük van a brüsszeli szuperállamból, elegük van a brüsszeli vezetés elhibázott politikájából, ami Európa hanyatlását okozza. A nemzeti konzervatív erők nem értenek egyet a migrációbarát álláspontokkal, hanem a nemzetek Európájában, szabadságban szeretnének élni. Szeretnék, ha az Európai Unió képes lenne megvédeni a saját határait. Szeretnék, ha az Európai Unió ismét egy békeprojekt lenne, és nem alakulna át egy háborús projektté.

Egészen elképesztő, ami itt történik, hogy a hatóságok, illetőleg az erőszakos szélsőbaloldali antifa-csoportok több helyszínen is ellehetetlenítették a konferencia létrejöttét. Brüsszel többé már nem a szabadság fővárosa, hanem egy baloldali, progresszív liberális elnyomásnak az eszköze, de a konferencia így is megvalósult! Nem lehet a szuverenista, bevándorlásellenes és békepárti erőket elhallgattatni. Az erőszakos liberális progresszív baloldalnak nem nagyon marad más eszköze, minthogy a hatalmával visszaélve megpróbálja elhallgattatni az új Európa hangját.

Tűrhetetlen, ami Brüsszelben történik, mindenképpen változásra van szükség! Az európai parlamenti választások június 9-én el tudják hozni a változást. Magyarországon a kormányoldal és a Fidesz-KDNP jelöltjei azok, akik harcolnak az ország érdekéért, és a magyar emberek hangját akarják hallatni Brüsszelben. A többi európai országban is sok olyan erő fog győzelmet aratni és jól szerepelni a választásokon, amelyek ezt a nemzeti, konzervatív, keresztény, szuverenista, migrációellenes és békepárti álláspontot képviselik.

Ha hiszünk abban, hogy egy szabad, demokratikus Európában szeretnénk élni, akkor bizony a nemzetek érdekében fel kell szólalni a migráció ellen, és a békepárti álláspontoknak itt, Brüsszelben is el kell hangozniuk. Ez a feladatunk. Magyarország megtanulta, hogyan kell ez ellen a kommunista módszer ellen küzdeni. A magyar választópolgárokat nem lehet elhallgattatni. Hallatni fogják a hangjukat június 9-én, és az olyan nagyot fog szólni, hogy Brüsszelben is meg fogják hallani.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­ö­­­g­­ö­s­ ­­­l­­­á­n­y­o­k­­ ­v­­­á­­­r­­n­a­­­k­­­ ­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
2024. április 17. 16:21 Szerkesztve
Miközben itthon a Tisza párt jelöltjeit válogatják: Dr Lakos Eszter https://nkfih.gov.hu/hivatalrol/brusszel/dr-lakos-eszter
Laci DACH
2024. április 17. 11:29
1. Brüsszelben LEHET tüntetni - és demokrácia van. 2. Az EU ból ki lehet lépni (amig ki nem rugnak..) ha nem tetszik.3. Az EU - ha Orbánék "szuverenistának" akarják - eldöntheti, hogy akarja-e. 4. Ha az EU nemzetállami lesz/lenne- akkor Orbánék elfelejthetik az "EU pénzeket" - mivel a nemzetállamok (föleg Franciao,Németo.Holl, Lux,stab) NEM FOGNAK BEFIZETNI! Tetszik érteni?
irmag2
2024. április 17. 11:25
Beteg, hazai magyarellenesek, felfogjátok az általatok támogatott terrort?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!