Még Kunhalmi Ágnes is odapirított Magyar Péternek: ezt nem szabad támogatni!

2024. április 30. 14:01

Magyar „szexista megjegyzései” kiverték a biztosítékot az MSZP-s politikusnál.

2024. április 30. 14:01

Nyitókép: Facebook

„Sok mindenen változtatni kell az országban, de azon a gondolkodásmódon mindenképp, amely kimondat valakivel egy ilyen mondatot: »Szentkirályi Alexandra és a többiek ott lógnak ilyen különböző színekben, Dobrev Klára ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet, nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben«” – idézte Magyar Pétert Kunhalmi Ágnes.

Az MSZP-s politikus szerint az ellenzékben politizáló nagyon kevés nő eddig csak a Fidesztől kapott ilyen sértő, szexista megjegyzéseket.

„Aki ma fiatal lányként figyeli a közéletet, a politikát és meghall egy ilyen mondatot, abban a lányban joggal merül fel a kérdés, hogy vajon merjek-e én is belépni a politikába, ha nem az határozza meg a közbeszédet, hogy ki mit gondol az országról, hanem az, hogy ki hogyan néz ki” – írta.

Nem jó ez az irány, nem szabad támogatni”

– összegezte véleményét Kunhalmi Ágnes.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ipolypart2
2024. április 30. 18:11
Ágika drága, titokban szőke nő-e tetszik-e lenni, vagy aranyhal? Ugyanis az öregecskedó feleség hasonlat nagyot ment éveken keresztül. Ki is mondta? Na, Na... hiába, én már nem csak öregecskedő vagyok, hanem öreg is.
paracelsus-2
2024. április 30. 17:24
A drogos maca benyalt a bolgár tehénnek. Szégyentelen nász ez.
Sulammit
2024. április 30. 16:55
Hú, de odapirított! Nagyjából nem mondott semmit.
Gullwing
2024. április 30. 15:58
Fosik a kunhüje(j) hogy nem lesz helye a parlamentben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!