Menczer Tamás elárulta, mi a legnagyobb baj Magyar Péterrel

2024. április 29. 17:27

Újabb erős mondatok a Fidesz kommunikációs igazgatójától.

2024. április 29. 17:27
MENCZER Tamás

nyitókép: MTI/Kovács Tamás

„Akik Magyar Péter korábbi pozícióiról döntöttek, alighanem minden körülményt számba vettek, az adott pillanatban azt gondolták, ő a legjobb jelentkező. Azóta mindenütt találtak jobbat, alkalmasabbat, én ezt helyesnek tartom”

– jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója az ATV Szigorlat című, reggeli műsorában.

Kifejtette, bár Magyar személyiségével kapcsolatban is vannak súlyos problémái, tekintve, ahogy például a feleségével bánt, Menczer szerint

a legnagyobb baj mégis az, hogy Magyar Péter egy háborúpárti, baloldali politikus. 

„A politikában van egy szabály: a nap végén mindenki hazatér. Magyar Péter is hazatért a baloldalra, oda, ahova való” – válaszolta a fideszes politikus arra a felvetésre, februári színre lépése előtt hogyan tudott „elbújni” a Tisza Párt politikusa.

Menczer kitért arra is,

mindig mosolyog azon, hogy semmi nem igaz abból, amit Magyar Péter feltételez a kormányról, illetve arról, mi történik épp a Karmelitában vagy a miniszterelnök környezetében.

Azzal kapcsolatban, milyen sok interakciót váltanak ki Magyar Péter megnyilvánulásai a közösségi médiában, Menczer felidézte: Jakab Péter jobbikos exelnök is azt hitte, aki megnyeri a lájkversenyt, választást is nyer. Nem így lett. „Magyar 

Péter ebbeől a szempontból is Jakab Péterhez hasonlít, ha már ő bohócokat szokott említeni” – fogalmazott.

Ez a külföldről támogatott brancs egyszer már tönkretette az országot, háborúpártiak, baloldaliak, és újra megtennék

– fejtegette a kormánypárti képviselő.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2024. május 01. 08:40
Pedofilokat szopkodó csicska Tamás!!!!! A Balog Zoltán testvéredet a faszodra húzhatod!!!! Lefőtt a kávé te hazug szarházi!!!
Skywalker_bp
2024. április 30. 06:59
Hát igen. Magyar baloldali. Várjál már. Nem Fideszes volt? Ja, de. Nem a Fidesz adott neki állami pozíciókat anno? Nem a Fidesz helyezte ôt a Diákhitel központ élére? És a BankHoldingba? Amely állásokat otthagyott? Nem a volt felesége volt az igazságügyminiszter? Nem dolgozott Magyar korábban éveket a brüsszeli adminisztrációban? A Fidesz kormányok diplomatájaként. És a Fidesznek nem tûnt volna fel, hogy baloldali? Ugye ugye. 🤣🤣🤣✌️✌️✌️💪🏻💪🏻💪🏻🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Tehetős Totó
2024. április 30. 03:05
Nna a nap végére megjöttek MagyarPéter fanok. Akik eddig is a gyurcsányista szöveget nyomták. S lájkolgatják egymást. Öggyes...
mreinstand-2
2024. április 29. 20:43
Újabb erős mondatok a Fidesz kommunikációs igazgatójától. Inkább csak durva hazugságok. Bár az orbánpárt bűnözői megalakulásuk óta szakmányban hazudnak. Csak az az újításuk, hogy ezt a szart le öntik nemzeti mázzal. A jobbágylelkű, földhülye magyar meg kajálja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!