Mindenkinek színt kell vallania: „békéről és háborúról kell döntenünk”

2024. április 25. 16:33

„Mindannyian tudjuk, hogy ez a választás létfontosságú” – mondta Simicskó István.

2024. április 25. 16:33

Korábban beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor nyíltan kimondta, hogy mi a június 9-ei választások tétje. „Június 9-én: csak a béke, csak a Fidesz!” – írta a miniszterelnök.

Mindannyian tudjuk, hogy ez a választás létfontosságú”

– erről már Simicskó István beszélt.

„Békéről és háborúról kell döntenünk. Mi a béke pártján állunk, hiszen az építkezés, a fejlődés és a boldogulás lehetőségét a béke adja meg” – fogalmazott a KDNP frakcióvezetője.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:13
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­­­g­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­n­­­y­o­k­­­ ­­v­­á­r­n­a­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Fed74
2024. április 27. 09:13
Tolvaj Pista!!! Nektek kellene színt vallani, ti pedofilokat védelmező , tolvaj szarházi banda!!! Magyar Péter belehugyozott a szátokba!!!!!! Lefőtt a kávé fideszes kutya!!!!!!
alexandrosz-2
2024. április 26. 04:29 Szerkesztve
Hazudozol simicskö! A vétótlan köpcös geci csicska gazdád biztosított a magyarpusztító ukrán geci haverjainak a háborújukhoz: - 85+50+5 milliárd eurót, - 13 szankciós csomagot (a 14-et most kotyvasztja a komisszár gazdáival), - sok tucat szankcióhosszabbítást (a 14-en most ügyködnek az aljas gecik), 6 havonta, - a magyarok pénzén áramot, gázt, üzemanyagot, gyógyszert, kötszert, gyógykezelést, üdültetést, Ráadásként a magyargyűlölő aljas bandából naponta tízezreket "menekültekként" pénzel, etet. Megszavazott mindent a vètótlan köpcös geci csicska. Mindent is. A vámmentes, korlátozásmentes ukrán exportot, a magyar mezőgazdaság, méhészek tönkretételét is. A zsideszesek kétszínű aljassága a komisszár haverjaikkal csak a rádás az eddigiekre! Sose szavazz ilyen aljas hazug gecikre!
EX_Terminator
2024. április 25. 21:08
Már megint a veled vagy ellenem idiótasága? MÉG MINDIG NEHÉZ ÉRTELMEZNI AZ ELSŐ ÉS EGYETLEN VÁLASZT AMIT TE TŐLEM KAPTÁL!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!