Amerikában és szerte nyugaton lehet tüntetni és megszólalni az amerikai vagy más nyugati ország politikája ellen

2024. május 10. 14:55

Keleten nem lehet a keleti hatalmak politikája ellen, és lám, már nálunk sem.

2024. május 10. 14:55
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: Koszticsák Szilárd/MTI

„Ha az álprofilos nersevik troll pártja és kormánya kínai és orosz orientációja kapcsán azzal jön, hogy ti meg amerikabarátok vagytok, akkor azt kell neki mondani, hogy

1. Majd húsz évig a pártod volt Amerikabarát.

2. Csakis szervilis, csatlósállami és gyarmati módon tudsz gondolkodni, mint fizetett szolga, ezért csak ezt tudod mindenki másról is feltételezni.

3. Amerikában és szerte nyugaton lehet tüntetni és megszólalni az amerikai vagy más nyugati ország politikája ellen, keleten nem lehet a keleti hatalmak politikája ellen, és lám, már nálunk sem.

Vagyis csak az igazat, a színtiszta igazat. Mivel az ilyen igazi szolgafajta, és csak pártprospektusfrázisokat tud ismételgetni, ennyivel el lehet intézni. Aztán letiltani, azaz lehúzni a klotyón.”
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:46
🍓 ️ ­­­I­­g­­a­z­i n­­­i­­­m­­f­­­o­­m­­­á­­­n­­­i­á­­k­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Kétes
2024. május 12. 21:31
És mit lehet kapni akár az egyikért, akár másikért a piacon?
auditorium
2024. május 12. 13:37 Szerkesztve
Minden EU-tagállamban, igy Magyarországon is, lehet békés tüntetést szervezni, ha előre bejelenti a szervezet a tűntetés időpontját és pontos útirányát. Ez az utak esetleges lezárásához biztonsági szempontból lényeges. A rendőrségnek garantálni kell a veszélytelen helyzetet, tehát aki molotovkoktélokkal, kapucnis T-shirt-ökben és állarccal, viperával, kövekkel stb. jön egy tűntetésre, azt igazolhatják és lekapcsolhatják. Felesleges állandóan nyugati példákkal jönni, mert ott is igy van. A népheccelés pedig bűntethető.
Málaga21
2024. május 12. 12:36
Konzervatív konferenciát is lehet tartani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!