Drámai videón a verőcei hajóbaleset után indult keresés (VIDEÓ)

2024. május 19. 18:03

A halálos hajóbaleset helyszínén hajnal óta dolgoznak a katasztrófavédelem egységei.

2024. május 19. 18:03
null

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, halálos hajóbaleset történt Verőcénél, három férfit és két nőt jelenleg is motorcsónakkal és drónokkal keresnek.

Ezt is ajánljuk a témában

Halálos hajóbalesetnél dolgoznak hajnal óta az egységeink – írta a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Facebook-oldalán közzétett videó mellé, amelyen az látható, ahogy motorcsónakkal kutatnak. 

„Hajnalban drónokkal és hajóval kapcsolódtunk be a már akkor zajló és most is folyamatban levő személykeresési feladatokba” – tették hozzá.

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­k­­­e­l­d­ ­a­­­ ­­­s­­z­­­e­­x­i­ ­p­u­n­c­i­­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Tommaso
2024. május 19. 20:24
Halált okozó, cserben-szarban- hagyásos baleset. A szállodahajó elkobzandó! Ui. ha fél kiló mariska miatt elveszik az autót, amivel szállitod, akkor 5-szörös emberölés miatt, még inkább.
Tommaso
2024. május 19. 20:21
ORBÁN KÖZLEKEDÉSI MUNISZTERE MONDJON LE! Ja, hogy nemcsak oktatási minisztere és egészségügyi minisztere nincs ennek az Orbáni Mindent elKurmánynak, hanem közlekedési sem?! Akkor A MINISZTERELELNÖK MONDJON LE: Mielőtt még újabb szerencsétlenség történik.
genusnexxt
2024. május 19. 19:25
Ma van pünkösd első napja. A keresztények szerint a mai nap a Szentlélek, az Atya és a Fiú kölcsönös szeretetének végpontja, áradása; ez a kiáradás. A Szentlélek ezen a napon áradt ki. Vajh a református kózösség hogyan interpretálja a hitet? Pontosan mi árad az Atyából a Fiúba? Ugye megkérdezték Balog püspöküket, hogy helyezné kontextusba a Szent Ünnepet K. Endre és az általa bevédett többi pedofil gonosztevő vonatkozásában? Merthogy egész más áradt ott ki a fidkányok kitüntettjeiből Buksikám! Szégyen, fidesz a neved. #pedofidesz #csicskaorban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!