Ez az év poénja: így csinált bohócot Szentkirályi Alexandra Karácsony Gergelyből

2024. május 10. 10:25

Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc kesztyűbábja.

2024. május 10. 10:25
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Karácsony Gergely ténykedése során hibát hibára halmozott. Szinte semmi sem valósult meg eddigi ígéreteiből. Csődközelbe kormányozta a koszossá, rendezetlenné és kaotikussá vált Budapest. Működése alatt a balliberális vezetésű főváros parkolóhelyeket számolt fel, megemelte a parkolási díjakat és kiterjesztette a fizetős zónákat olyan helyeken is, amelyek korábban ingyenesek voltak.

Ezt is ajánljuk a témában

Írásos ígérete ellenére, nagy dugókat okozva, nem adta vissza az autós forgalomnak a Lánchidat, emellett városszerte megjelentek a biciklisávok mellett az úgynevezett Geri-karók: az Üllői úti és Váci úti sávval közfelháborodást váltott ki nemcsak a budapestiek, de a mentők között is, ugyanis a Geri-karók növelik a káoszt és a dugókat városszerte.

Ez a szomorú igazság, ezt érzékeli a fővárosiak jelentős része.

Nagyon fontos azonban azoknak is megmutatni, hogy mi a valóság, akik esetleg még mindig bíznak benne. Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc kesztyűbábja, hiszen a fővárosi városháza a DK-vezér embereivel van tele, gyakorlatilag az ő kezén van.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:46
🍓 ️ ­­I­­g­a­z­i n­­­i­­m­­f­­o­­­m­á­n­­i­á­­k­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
freely
2024. május 11. 20:56
Először mindig a cikk címét olvasom el. Utána a szerző nevét, végül, hogy melyik lapnál tevékenykedik. Így aztán ezt a cikket sem kellett elolvasnom. Az ember ossza be az idejét hasznos dolgokra.
Lajoss
2024. május 10. 16:13
Balázs meg a Szalayné…😂😂😂
FeketeFehér
2024. május 10. 15:02
Picsányi vagy hazudik, vagy hülye, vagy hülyén hazudik. :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!