Rég látott a Facebook népe akkora ellentmondást, mint amit Magyar Péter vasárnap produkált

2024. május 20. 08:13

Árokásás vagy árokbetemetés? A kettő együtt nem megy.

2024. május 20. 08:13
Magyar Péter

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Magyar Péter vasárnapi Facebook-bejegyzésében elszólhatta magát az EP-választások kapcsán. Erről bővebben itt olvashat:

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter a tegnapi napon újabb ellentmondásba ütközött: „Ma Magyarországon (…) a mesterségesen létrehozott árkok betemetésére van szükség” – írta szívmelengető pünkösdi posztjában Varga Judit exférje, 

majd pár órával később felsorolt KILENC OLYAN KÉRDÉST (törésvonalat), amelyhez képest szerinte pozicionálni kell magukat:

„Június 9-én az alábbiakról döntünk: 1. Propaganda vagy valóság 2. Korrupció vagy tiszta közélet 3. További leszakadás vagy fejlődés 4. Türk Tanács vagy Unió 5. Árokásás vagy összefogás 6. Kelet vagy nyugat 7. Háborús uszítás vagy béke 8. Deutsch Tamás vagy Magyar Péter 9. Fidesz vagy Tisza”.

„Eleve nem hagyhatjuk szó nélkül az összefogás szorgalmazását. Ha Magyar Péter szerint Dobrev Klára és Donáth Anna például nem létezik, Ungár Péter és Vona Gábor meg pláne, hiszen június 9-én úgymond választani se lehet őket, akkor kivel akarna összefogni? A Fidesszel? Az elképzelt két pólus közötti árok huss! betemetődne, és Magyar Péter június tizedike hajnalán elsétálna Rogán Antallal a napfelkeltében?” – tette fel a kérdést Francesca Rivafinoli, akinek a témában írt publicisztikáját ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­r­t­é­k­e­­l­­d­ ­­­a­­­ ­s­­­z­­­e­x­­i­ ­p­u­­­n­­c­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
vensarkanygyik61
2024. május 22. 16:57
Ki nem szarja le! A Ktsg megy a levesbe,Mzp után!
makapaka2
2024. május 22. 08:29
Egy beteg személyiségű embertől mi mást lehet várni? Sorosék MZP után vele egy még nagyobb gazemberrel próbálkoznak.
zsuzsa-963
2024. május 22. 07:33
Röhejes, hogy a jogi karon magyarból kell felvételizni és Péterünk azt sem tudja, hogy hol született Babits Mihály és József Attila, na meg Szentgyörgyi Albert. Vagy a szülők szülők szochazájával került be az egyetemre, mint Kövér?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!