Abroncsadományozási programot indít a Hankook

2012. november 9. 13:28

Több mint 1300 téli abroncsot adományoz a Hangkook az Országos Mentőszolgálatnak, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának és a Magyar Vöröskeresztnek.

A Hankook Tire Magyarország Kft. abroncsadományozási programot indít, amelynek keretében több mint 1300 téli abroncsot adományoz az idén az Országos Mentőszolgálatnak, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának (OKF) és a Magyar Vöröskeresztnek – jelentette be a társaság ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.

Lee Sang Il elmondta, hogy az adomány értéke több mint 20 millió forint. Hozzátette, hogy a társadalmi felelősségvállalás érdekében a vállalat a jövőben is tervez hasonló akciókat. Az adományból 172 darab rohammentő kocsira kerül téli gumi, a katasztrófavédők 120 járműve és a vöröskereszt 40 gépkocsija kap új abroncsokat.

Az adományozásban részesült szervezetek képviselői a tájékoztatón mindannyian hangsúlyozták, hogy a kapott téli gumik révén járműveik biztonságosabban láthatják el feladatukat és gyorsabban érhetnek célba a téli útviszonyok mellett.

A bejegyzés trackback címe: http://csr.mandiner.hu/trackback/5346