Mozgáskorlátozottaknak segít a Provident

2013. május 20. 19:32

A Provident Pénzügyi Zrt. kétszáz munkatársa segített az AdásNapon a a budapesti Mozgásjavító Általános Iskola és Szakközépiskola számára felújításában.

A Provident mintegy 200 dolgozója vett részt önkéntesként a budapesti Mozgásjavító Általános Iskola és Szakközépiskola számára felújításában. A vállalat munkavállalói ezzel a Nagy-Britanniában sikeres önkéntességi kezdeményezés, a Give & Gain Day magyar változatához, az AdásNaphoz csatlakoztak. Az eseményen összesen húsz cég ezer dolgozója vett részt – írja a CSR LABOR.

A Hungarian Business Leaders Forum által megrendezett jótékonysági-önkéntességi esemény apropóján a Provident Pénzügyi Zrt. dolgozói többek között falat bontottak, kertészkedtek, ablakot tisztítottak és játékokat is festettek a kedvezményezett iskola épületében. A cég vezérigazgatója elmondta: „Brit gyökerekkel rendelkező cégként egyértelmű volt, hogy csatlakozunk az AdásNap 2013-hoz. A Mozgásjavító Iskolában immáron harmadszorra szerveztünk önkéntes napot. Az iskolában tanuló közel kétszáz mozgáskorlátozott gyermeknek sokkal több akadállyal kell megküzdenie, mint szerencsésebb, egészséges társaiknak. Ezért is örülünk, hogy önkénteseink ott segíthettek, ahol valóban szükség van a munkájukra. Személyesen is szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatta a programot.”

A bejegyzés trackback címe: http://csr.mandiner.hu/trackback/8736