Helyreállt az egyensúly: az Android után az Apple is bevezeti a terhes férfi emojit

2022. január 30. 07:14

Tavaly szeptemberben vezette be az Android, a woke Apple csak most követi őket.

2022. január 30. 07:14
null

Mint ahogyan azt tavaly szeptemberben megírtuk, a Google és a Facebook bevezette akkor a terhes férfi emojit (illetve a gendersemleges terhes személy emojit is, mindkettőt több bőrszínben, biztos ami biztos). Pár napja azonban helyre állt a világ egyensúlya,

immáron az Apple készülékein is megtalálható a sokak által várt emoji.

A terhes férfi és terhes személy emojikat a legújabb rendszerfrissítés, az iOS 15.4 telepítésével érheti el a nagyközönség. Szerencsére ez a rendszerfrissítés nem kötelező.

Nyitókép: A szóban forgó terhes személy és terhes férfi emoji.
Forrás: Emojipedia

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. január 31. 15:51
Hogyan is 'fog menni mez a férfiszülés? 1.) BUBU MEGBASSZA SAMUT. 2.) SAMU ERRE HIGFOSÁST KAP, ÉS KIFOSSA LULUT--A HASMENÉSES SZÉKLETET-- A KLOZETTBA. 3.) A HIGSZART ELNEVEZIK I. KULHANEK BENŐKÉNEK ÉS LEHÚZZÁK RÁ AZ ÖBLIŐ HIDEGVIZET ÉS A WÉCÉKEFÉVEL KIPUCOVÁLJÁK A KLOZETT PORCELÁNCSÉSZÉJÉ. 4.) MÁSNAP NEKROLÓG JELENIK MEG A NÉPSZARA BALLIBERÁLIS ÚJSÁGBAN NÉMETH PÉTER TOLLÁBÓL ÉS MINDEN BALLIB SZAVAZÓ NÉPSZARÁVAL TÖRLI MEG A SEGGIT.
Daily
2022. január 31. 09:49
Amikor a pávákat nem hagyják szárnyalni szabadon de nagyon szeretnének akkor a képzeletük szárnyal helyette. Attól hogy fantáziálnak a valóság nem változik. De ezt a kis embercsoprtot is kiszolgálják megértően érzékeny csecsebecsékkel üveggolyókkal libcsisen rafináltan, mert a lényeg a pávák pénzének sincs szaga.
soosandras
2022. január 31. 06:47
Turbános nincs ?
syphax
2022. január 31. 05:48
p.s: ÉS FŐLEG: MI A FENÉNEK EZ AZ EGÉSZ HA 1.) PETÉT ÚGYSEM KÉPES EGY FÉRFISZERVEZET "ELŐSZARNI"--EHHEZ NŐ KELL MINDENKÉPPEN. 2.) EGY VISZONYLAG OPTIMÁLIS HELY--A NŐI MÉH-- BEN TÖRTÉNŐ KIHORDÁS ESETÉN IS VAN: a.) halva születés; b.) beteg-ideg, ls agykárosodott csecsemő világrahozása; c.) fejetlen-végtag nélküli csecsemő-nek nevezett szörnyek "megszőlése" akik 1-2 órát ha "élnek" s utána elpusztulnak...."maguktól" 3.) TEHÁT MÉG IGY IS--VISZONYLAG OPTIMÁLIS KÖRÜLMÉNYEK MELLETT IS--ELŐÁLLNAK A FENTI BAJOK! 4.) HÁT AKKOR MÉG EGY FÉRFITESTBE BE-SZUSZAKOLT MEGTERMÉKENYITETT EMBRIÓBÓL UGYAN MI LEHET? 5.) NAGYON NINCS EZ VÉGIG GONDOLVA......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!