Ilyen pokoli körülmények vannak Azovstalban az evakuáltak szerint

2022. május 05. 14:21

„Az emberek nem tudják abbahagyni a sírást. Teljesen kétségbeestek, ki akarnak jutni onnan.”

2022. május 05. 14:21
null

A BBC információkat szerzett egy zaporizzsjai menhelyen lévő emberektől, akiket a múlt héten evakuáltak az Azovstal acélgyárból, és azt mondták, hogy az üzem belsejében „pokoliak” a körülmények. Egy Katerina nevű nő azt mondta, hogy nem látott napvilágot, és nem lélegzett friss levegőt, amíg az acélműben kuporgott.

Leírta, hogy félti a menhelyen velük tartózkodó férfiak biztonságát, akik „tűz fölött főztek” és „vizet hoztak nekünk, hogy megmosakodhassunk”. Azt mondta,

Egy Olena nevű nő ezt mondta: „Az emberek nem tudják abbahagyni a sírást. Teljesen kétségbeestek, ki akarnak jutni onnan.”

„Az emberek elkezdtek öngyilkosságon gondolkodni, mert nincs onnan kiút” – mondta a kijutott Olena. Mark, egy 11 éves fiú azt mondta, megijedt, mert a háborús repülőgépek „mindig lőttek”, és „bombák potyogtak és robbantak”„Ijesztő volt ezt hallani – az egész bunker megremegett” – mondta.

Nyitókép: Valery Melnikov / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zajzon
2022. május 06. 21:44
Ez már a forgatókönyv? A Travolta játszik benne?
Highlander07
2022. május 05. 16:22
Bassza a kurva anyját, és még ezeket a kibaszott náci ukránokat félti a hülye kurva???? Akkor maradt volna ott, és szopja őket! Mellesleg én pontosan az ellenkezőjét olvasom és látom, amiket a kijutottak mondanak! Senkinek sem segítenek a náci ukránok, fegyverrel kényszerítik őket, hogy maradjanak ott!
antioxi
2022. május 05. 16:12
Mintha az oroszoknak igaza lenne ami az "ukrán nácikat" illeti
mokány
2022. május 05. 15:49
Petrodollár .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!