Ukrán atom, még egy infó...

2022. június 14. 17:30

Ha lett volna 50 tonna be nem jelentett ukrán dúsított hasadóanyag, már réges régen 3D-ben néznénk.

2022. június 14. 17:30
null
Demkó Attila
Demkó Attila

„Ukrán atom, még egy infó... nos, az ukránok a fűtőanyagot az oroszoktól veszik és a kiégettet az oroszok visszaveszik, legalábbis pár évvel ezelőttig így volt - már rég feltűnt volna, ha hiányzik belőle, szóval ennyit (egyebek mellett) az 50 tonna dúsított uránról és plutóniumról. Ez hihetetlen sok. Egy 2 hónapja elfoglalt erőműben ha lett volna ennyi ukrán be nem jelentett dúsított hasadóanyag, már réges régen 3D-ben néznénk.

A »kedvenc« nyugati magyarellenes propaganda elemem az volt, amikor egy brüsszeli lapban az jött le, hogy a közmunkaprogram valójában egyfajta koncentrációs tábor - kényszermunka. Hogy miért mondom ezt? Mert ez a jelenség, az akár 100%-os, vagy legfeljebb minimális igazságra épített hazugság gyakori orosz módszer is.

Azért, mert egy irányból sok hamis hírt láttunk jönni, azért tudjuk, keletről is jön bőven.”

 

(Fotó: Gépfegyveres katona áll a csernobili atomerőmű acélszarkofággal lefedett 4-es reaktorblokkja az észak-ukrajnai Csernobilban 2022. április 26-án, az atomerőmű katasztrófájának 36. évfordulóján. MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko)

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. június 15. 12:16
/Ha lenne 3D-be néznénk./ De hát egy móri vérengzésesnyi cikk született, és videó, arról a mi nem történt meg. Emberek támadtak fel, stb!
vajda.
2022. június 15. 11:12
Demkó meglátásai hitelesek - eddig bejött.
tintapaca
2022. június 15. 09:12
Minden fronton és médiában hirdetni kell: az európai országokra, nemcsak az Európai Unió tagállamaira(!), az energiabiztonsági kockázatot az USA ukrajnai bábkormánya jelenti, mert akadályozza az orosz energia- és nyersanyagforrásokhoz való hozzáférést. Amíg Ukrajna a jelenlegi formájában és állami rendszerében létezik, ez így lesz, mert ez az USA akarata. Nem hallottam korábban sem, hogy az elmúlt harminc évben az oroszok a szállításaikat politikai feltételekhez kötötték volna. Lássunk már világosan!
remi
2022. június 15. 08:02
"az ukránoknak meg nincs meg a technológiája hozzá." Ebben nem lennék annyira biztos. Anno a szu ipari központja pont a mai ukrajna területén volt, azt ugyan nem tudom, hogy a technológia kulcselemei fizikai állapotukban jelen voltak-e a mai ukrajna területén és ezek esetleg nem-e még ma is megvannak, de a szükséges leírások és ipari potenciál a legyártásukhoz sz jelen van, vagyis legalábbis február végéig jelen volt. Piszkos bombát meg gyakorlatilag bárki össze tud eszkábálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!