Rostic’s néven nyitnak újra a KFC-k Oroszországban

2023. április 25. 18:55

Korábban a McDonald's is hasonlóan járt el.

2023. április 25. 18:55
null

Új néven nyitnak újra a korábbi KFC gyorséttermek Oroszországban – írja a Sky News. Ezentúl Rostic’s néven üzemelnek majd.

Múlt héten a KFC amerikai anyavállalata véglegesítette kivonulását Oroszországból, átadva a franchise-jogokat Konsztantyin Kotovnak és Andrej Oszkolkovnak, akik a Smart Service-t működtetik – ez a cég az, amely a márkanévváltásért és az alkalmazottak megtartásáért felel.

A gigaüzlet magában foglalta az összes orosz KFC éttermet, az operációs rendszert és a Rostic’s márka védjegyét.

A Rostic’s nagyrészt megtartja azt az étlapot, mint a KFC, csupán négy tételt neveznek át.

Korábban a McDonald's is hasonlóan járt el, egy helyi licencvevővel nyitotta újra éttermeit Oroszországban. A gyorséttermi cég szintén az ukrajnai invázió miatt adta el oroszországi éttermeit.

 

 

Nyitókép: Fiora Garenzi / Hans Lucas / AFP

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2023. április 26. 11:02
Barom oroszok, mintha ennek bármi jelentősége lenne...
Reszelő Aladár
2023. április 26. 07:11
Felteszem az opciós szerződést nem hozzák nyilvánossága, ami garantálja, hogy az eredeti tulaj a szankciók feloldása után 1 rubelért visszavásárolhatja a boltot egyszersmind felmondja az a technológiai és K+F partnerséget, ami az eladó és vevő közt azért köttetett, hogy a vendégeket mindig és mindenkor a legmagasabb és legbiztonságosabb technológiával előállított termékekkel lehessen világszinvonalúan kiszolgálni.
LancelotDuLac
2023. április 26. 04:10
"Rostics néven nyitnak újra a KFC-k Oroszországban" A logójukon maradt Vágó Pista? XDDDDDDD
Gáspár
2023. április 26. 03:05
A demokrácia az demokrácia. Az üzlet, az meg üzlet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!