Rémisztő adat: több mint hárommillió katonakorú férfi „tűnt el” Ukrajnából

2024. január 29. 18:32

„Nem a tengerentúlon vannak, nincsenek a hadseregben, nem rokkantak, nem járnak iskolába, nem dolgoznak. Egyszerűen nem tudjuk, hol vannak ezek az emberek” – hangsúlyozta egy ukrán képviselő.

2024. január 29. 18:32

A 2024-es mozgósítás még mindig tart, és Dmitro Nataluha ukrán parlamenti képviselő, a Verhovna Rada gazdaságfejlesztési bizottságának vezetője szerint legalább 3,4 millió hadköteles korú férfi holléte ismeretlen a hatóságok előtt – írja az Unian ukrán hírügynökségre hivatkozva az Index

Nataluha elmondta, hogy ennek érdekében a katonakorú férfiak elkezdik abbahagyni az állami bankok használatát, a készpénzfelvételt, a hitelkártyák használatát, a városok közötti és általában a régiók közötti utazást is.

Ezt is ajánljuk a témában

Hozzátette, hogy jelenleg 3,4 millió olyan ember van, akiről az állam csak az azonosítószámát tudja.

„Nem a tengerentúlon vannak, nincsenek a hadseregben, nem rokkantak, nem járnak iskolába, nem dolgoznak. Egyszerűen nem tudjuk, hol vannak ezek az emberek” – hangsúlyozta a képviselő.

Nyitókép: Daniel LEAL / AFP

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. január 30. 07:40
Hól lennének , élősködnek dorbézolnak és minden piszkos dologba benne vannak Európa szerte ...
lajajakab11
2024. január 30. 07:33
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
Wind19
2024. január 30. 06:15
Nekem van pár tippem, hogy hol vannak. Nézzenek körül Csepelen, vagy a Nemzeti múzeum alatti parkolóban, esetleg a Danubius hotel Bükben. Meg is van egy fél század.
B_kanya
2024. január 29. 23:26
remi 2024. január 29. 20:15 "(Zsaluzsníj egyértelműen a cica embere, budinov, aki buzi és egy mi6 ügynökkel szokták egymást seggbekúrni meg nyilván nem.)" Nem az a baj budinovval, hogy homokozik, hanem, hogy egy rohadt terrorista. A Duin lánytól kezdve egy rakás DPR és LNR vezetőig, meg mindenféle bloggereket, újságírókat öletett már meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!