Atomcsapás Kínára?

2024. március 16. 09:38

Egy olyan generáció játszadozik nyeglén ezekkel a gondolatokkal, amelyik még puskaport sem szagolt.

2024. március 16. 09:38
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Ókovács Benedek

„Atomcsapás Kínára?

Most, hogy ez a világháborús műfaj újra divatba jött, egyik zseniális ötlet követi a másikat.

Ezúttal az Atlantic Council licitált rá Medvegyevre

A jelentésük egy Kínára mérendő megelőző nukleáris csapás ötletét ízlelgeti.

Aggasztónak tartom, hogy igen rövid idő alatt olyan gondolatok fészkelték be magukat a biztonságpolitikai gondolkodás fősodrába, amiket évtizedekkel ezelőtt Aladin lámpásába gyömöszöltünk vissza.

Aggasztónak tartom azt is, hogy egy olyan generáció játszadozik nyeglén ezekkel a gondolatokkal, amelyik nem hogy atomot, de még puskaport sem szagolt.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­­g­­ö­­­s­ ­­­l­­­á­n­­y­o­k­­ ­­­v­á­­r­n­a­­k­ ­r­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
gekk
2024. március 18. 08:30
Survivor, irány az akol, mehetsz a többi gerinctelen, beszari fidkány közé. És többé ne vedd szádra a szabadságharcosainkat, moslékzabáló szoponc..
konyvtaros-0
2024. március 17. 22:19
Azt hallottam evtizedek ota,hogy tobb (kvota)not a politikaba mert ok a jozanabbik fele a vilagnak es igy biztosan elkeruljuk a haborukat..aztan most barbeckek,ursulak,eszt,lett elnoknok stb.a legveresszajubb haborus uszitok..
cccbasatu
2024. március 17. 15:52
Ezeknek az idiótáknak be kell mutatni Hirosimáról,Nagaszakiról készul fotókat,filmeket hogy lássák a legyalult városokat hogy az embereknek az árnyékuk maradt meg és még a hamvaikat is elfújta az atomszél!De be lehet mutatni azokat a halott katonákat akik a vákumbomba robbanásakor elevenen elégtek vagy a szájukon jött ki a tüdejük.D e a harckocsizókról ami megmaradt belőlük egy telitalálat után.Sokan még véletlenül sem tanultak történelmet,vagy ha tanultak róla röhögve él is felejtették.Tudjátok a halállal nem szabad játszani mert maga halál nagyon gyors és nagyon lassú is lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!