Rendkívüli!

Híres vezető-gyilkosságok, melyek megfordították a világtörténelem menetét

Ez már mindennek a teteje: Ilaria Salis levelet intézett a rajongóihoz

2024. április 29. 10:46

„Álmatlan éjszakák és hetek gyötrelmes töprengése után úgy döntöttem, hogy elfogadom az EP-képviselő jelöltséget” – írta az antifa nő.

2024. április 29. 10:46
null

Nyitókép: Photo by Attila KISBENEDEK / AFP

A Corriere della Sera online cikkben közölte Ilaria Salis levelét. Az írásban Salis megköszönte az olasz embereknek, a barátainak és ismeretlen embereknek is azt, hogy kiálltak mellette, és támogatták, „anélkül, hogy közömbösek lettek volna a megrázó történet iránt, amelynek, én vagyok a főszereplője több mint egy éve”.

„Nem az a célom, hogy megússzam az eljárást, amelyben megvádoltak, hanem az, hogy az alapvető jogokat, az arányosság elvét és az ártatlanság vélelmét tiszteletben tartva védekezzem a perben. Tudom, hogy nem vagyok egyedülálló vagy kivételes. Szerencsém volt, hogy nem felejtettek el, de hasonló igazságtalan helyzetek mindennaposak Európa különböző országaiban.

Emiatt álmatlan éjszakák és hetek gyötrelmes töprengése után úgy döntöttem, hogy elfogadom az EP-képviselő jelöltséget.

Hogy felhívjam a nekem szánt figyelmet más emberekre is, akik ugyanabban a helyzetben vannak, mint én, és hogy átalakítsam a szerencsétlen történetemet az alapvető jogok védelme szempontjából építő jellegűvé” – írta Salis.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
free-1
2024. április 30. 14:46
Erről a nőről a náci ábrázatú, barnainges viselkedésű Gergényi Péter egykori budapesti Fő verőlegényfőnök jut eszembe, mint az alkoholista Demszky egykori főpolgármester munkásőr parancsnoka, amikor tágranyílt szemekkel magyarázta a TV riporternek, hg yő semmit sem csinált, ő semmiről sem tud, hogy neki fogalma sincs arról mi az az ún. vipera (teleszkópos olmosbot ami a feketeruhás, azonosítók nélküli verőlegényei használtak civilek fejének véresre verésére 2006-ban Budapesten). Ez a nő Gregényi kedvence lehet. Titokban biztosan intéz neki haverjain keresztül extra börtönmenzát. Megérdemli, hiszen ugyanolyan brutálisan és kegyetlenül tud ütni-verni-rugdosni civileket ahogyan 2006-ban Gergényi barna(pontosabban fekete)ingesei, szadeszkomcsi hatalomőrző orwelli kutyái tették. De tényleg! Gergényi merre rejtőzik? Hol költi milliós nyugdíját és bérveretői jutalmát ? Plasztikai sebésznél járt-e hogy a 2006-os áldozatok és leszármazottjai ne tudják felismerni az utcán?
alexandrosz-2
2024. április 30. 07:07
A vètótlan köpcös geci zsideszes bandája addig tehetetlenkedik, míg ez a zsidó kommunista terrorribanc diadallal távozhat a tetthelyről, gúnyt űzve a magyarokböl és az igazságböl! Elèg volt a balfaszkodásból rohadek zsideszes gecik!
Infidel
2024. április 29. 18:55
A jelöltet még nem illeti meg a mentelmi jog. Ha megválasztják akkor igen. A bűnei alól nem mentesül, valamint a mentelmi jogát fel is függeszthetik, ha ehhez kérelmezés érkezik. Remélem június 9-ig valaki agyonveri a kecóban és akkor nem lesz szüksége mentelmi jogra.
stormy
2024. április 29. 17:48
ha elegedi a fidesz ott vágja el magát végleg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!