Nagy bajban vannak az ukránok: az oroszok úgy zsákmányolják az amerikai páncélosokat, mintha nem lenne holnap (VIDEÓ)

2024. május 02. 10:19

Most egy jó állapotú M2A2 Bradley lövészpáncélost szereztek meg az oroszok.

2024. május 02. 10:19

Nyitókép: X

Az Avgyijivka-Ocseretine szektorban lendületben van az orosz haderő, ami többek közt azért is jelent komoly problémát az ukrán védők számára, mert nagy számú nyugati technikai eszközt tudtak megszerezni az orosz katonák – emlékeztetett a Portfolio.

Most felvételek jelentek meg arról, hogy egy jó állapotú M2A2 Bradley ODS SA lövészpáncélost is megszereztek az orosz katonák.

A lap közölte, hogy a gép fel van szerelve BRAT kiegészítő páncélzattal is, ahogy a legtöbb Ukrajnában harcoló amerikai gyalogsági harcjármű is.

Az orosz Rybar adatai szerint eddig legalább 50 Bradleyt lőttek ki és még 11-et harcképtelenné tettek az orosz katonák a fronton, illetve még 6 gép orosz hadizsákmánnyá vált. A független Oryx portál adatai szerint 36 Bradley semmisült meg, még 36 szenvedett súlyos sérülést és 4 került orosz kézre. A számok tehát nagyjából összhangban vannak, az arányokban azonban eltérés mutatkozik.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
remi
2024. május 02. 16:34
"Rybar adatai szerint eddig legalább 50 Bradleyt lőttek ki és még 11-et harcképtelenné tettek az orosz katonák a fronton, illetve még 6 gép orosz hadizsákmánnyá vált." Ez így félig igaz, ennyiről van NYILVÁNOS videó szerteszét a neten, ruszki belső források szerint egy csomóról viszont nincs, pl. a kornet találatot kapottakról vagy aknára futottakról az esetek egy részében nem is készült, más részét meg nem publikálták. Az oryxra hivatkozni, na aki ilyet tesz az egyéb aljasságra is képes.
NokiNokedli
2024. május 02. 12:39
Javaslat az ukrán frontharcos tankistáknak: Fehér zászló kitűz, cső hátra, és lefelé fordítva, és teljes sebességgel irány a russzki arcvonal.
Stingary76
2024. május 02. 12:19
1000 féle bajban van az ukrán a fronton, amibe szerintem bele tartozik már bőven az is, hogy nemhogy az ember, lőszer kevés, hanem az üzemanyag is illetve azt a frontra eljuttató logisztikai jármű kapacitás.. A rendszeres áram hiány az átfejtés kapcsán, a sok 10 ezer aggregátor is kifingott mostanra amiket kaptak a folyamatos használat miatt, illetve már azokba se jut sok helyen üzemanyag. Teljes game over lesz az ukránnak.
nemecsekerno_007
2024. május 02. 11:59
Elbaszott Disneyland. A szlávok egymást ölik a petrodollár miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!