Valami nagy dolog készül: lezárták a rafahi határátkelőt, már a segélyeket sem lehet átvinni

2024. május 07. 08:52

Izrael támadásba lendült.

2024. május 07. 08:52
null

Nyitókép: MTI/AP/Ramez Habbub

Lezárták a Gázai övezet és Egyiptom közötti határátkelő palesztin oldalát Rafahnál a területen lévő izraeli harckocsik miatt – tudatta a helyi határőrség szóvivője kedden.

Az izraeli katonai rádió jelentése szerint az izraeli erők kedden átvették az ellenőrzést a rafahi határátkelő palesztin oldala fölött. Az izraeli hadsereg újságírói megkeresésre azt közölte, hogy 

hamarosan közleményt adnak ki.

 A lezárás miatt a határátkelőnél felfüggesztették a segélyek átvitelét.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­I­g­­a­­­z­i n­i­­­m­­­f­­­o­m­­á­n­­i­á­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 07. 18:46
Minden normális ember alapvető morális kötelessége tiltakozni az apartheid zsidó terrorállam népirtása ellen. A világszintű tiltakozás és a terrorista, népirtó cionizmus elutasítása nem muszlim hit, nem iszlamizmus és nem muszlim terrorizmus, hanem természetes reakció a zsidók embertelenségére és aljasságára. Az amerikai egyetemeken végigsöprő, és immár egyes nyugat-európai felsőoktatási intézményekre is átterjedő demonstrációk világosan jelzik: a befektetett dollármilliók, a példátlan propaganda tevékenység és a megfélemlítés ellenére azért az egyetemisták jelentős része képes megőrizni tisztánlátását és erkölcsi érzékét. A tüntetések elleni brutális rendőrségi fellépés, a média hamis tudósításai, valamint a tiltakozó mozgalmak résztevőinek megbélyegzése pedig az eddig sunyuló, de immár egyre brutalisabb zsidó zsarnokság kiépülésének egyértelmű bizonyítékai.
iimre
2024. május 07. 12:52
"szeekely május 07. 10:21 Orban nem eleg megbizhato szövetseges, a körmere kell nezni. Nem szabad megirni az Izraelban belül folyo tünteteseket Nyahu ellen." Nem szabad megírni? Az internet korában? Hol élsz, román? ::DDD
rockercicc
2024. május 07. 11:04
Helyes. A paraziták segélyezését nem elég felfüggeszteni, be kell szüntetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!