Elképesztő fordulatok: nyolcgólos meccsen győzött a Ferencváros

2023. augusztus 06. 19:49

Nem adta magát könnyen a Fehérvár FC.

2023. augusztus 06. 19:49

A Ferencváros 5-3-ra nyert a Fehérvár FC otthonában vasárnap. A zöld-fehérek dominanciája már a mérkőzés legelején érezhető volt, a tizenharmadik percben meg is szerezte a vezetést Lisztes Krisztián. Óriási védelmi hiba előzte meg a gólt, hiszen Bese rúgta rá rosszul a labdát Owusura a saját tizenhatosa és az oldalvonal között, így a nigériai azonnal passzolt Lisztesnek, a fiatal játékos pedig 7 méterről biztosan lőtt a bal alsóba.

A 37. percben szabadrúgást kapott a Ferencváros, 27 méterre a Fehérvár kapujától. Ramírez futott neki, majd ballal óriási erővel lőtt a bal felsőbe a kapufa segítségével. A Fehérvár a 44, percben szépített, ugyanis egy ügyetlen helyzetben Ramírez szerzett öngólt. 

Az 53. perben pedig egyenlített a Fehérvár, ugyanis egy szöglet után Kodróra nem figyeltek az FTC védői, így a csatár hat méterről, két ember közül fejelt a kapu jobb oldalába. Sőt, a fehérváriaknak sikerült átvenni a vezetést is egy hatalmas védelmi hiba után, mikor is Kodro elé pattant a labda és 13 méterről a jobb alsóba lőtt. 

De nem örülhetett sokáig a Videoton, mivel a 63. percben egyenlített a Ferencváros Zachariassen góljával, majd a 66. percben Varga Barnabás és a 69. percben Traoré szerzett még egy-egy találatot, így a végeredmény 5-3 lett.  

Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2023. augusztus 07. 06:16
Ez legyen az idény legrosszabb meccse és minden jó lesz.
bölcsuhú
2023. augusztus 06. 21:43
A három fehérvéri gól a szokásos Fradi elmélázás eredménye mikor vezetnek. Most szerencsére észbe kaptak s a frissitések meghozták az eredményt.
dimaggio
2023. augusztus 06. 20:47
Sok ilyen meccs kellene ,és ismét megtelnének a lelátók .
Halder_1899
2023. augusztus 06. 20:18
Amit a FTC 2-0 után művelt arra szavak nincsenek leálltak teljesen. hála isten képesek voltak az új játékosokkal felpörögni. Hajrá Fradi !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!