Szoboszlaiék megmosolyogták lelkes fiatal csapattársuk előadását

2024. február 27. 19:25

A 18 évesen Ligakupa-győztessé vált Jayden Danns nagyon beleélte magát az ünneplésbe.

2024. február 27. 19:25
A Liverpool labdarúgói ünnepelnek a Carabao Cup, azaz az angol Ligakupa 2023/2024-es kiírásának döntőjét követően a londoni Wembley stadionban 2024. február 25-én.

A 18 éves, Liverpoolban nevelkedett Jayden Danns nagyon lelkesen ünnepelte a Liverpool vasárnapi Ligakupa-győzelmét. Ez persze érthető, hiszen a klub U18-as csapatát erősítő fiatal játékos – nagy részben a csapatot sújtó sérüléshullám miatt – életében először játszott érdemi mennyiségű játékpercet (több mint fél órát kapott Klopptól) a felnőttek közt, és rögtön kupát nyert. A német edző a napokban tartott sajtótájékoztatón fel is idézte, hogy „Dannsy” legalább ötvenszer megköszönte neki már azt is, hogy a Premier League-ben legalább egy percre pályára léphetett. 

Az ifjú tehetséget végleg akkor ragadták el az érzelmei, amikor a csapat a szurkolókkal együtt énekelte a klub himnuszának számító „You'll Never Walk Alone” című dalt. Az alábbi videón látszik, hogy Jayden Danns annyira átszellemülten énekelt első felnőtt trófeáját ünnepelve, hogy az idősebb játékosokat – köztük Trent Alexander-Arnoldot, Szoboszlai Dominikot és Mohamed Salah-t mosolyra késztette. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: The Redmen TV

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 05:10
🍓 ️ ­I­­­g­­a­z­­­i n­­i­­m­­­f­­­o­­­m­­­á­­­n­­i­­á­­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
2xli
2024. február 27. 20:26
Inkább ti is énekeltetek volna!
akkor ki
2024. február 27. 19:34
Nagyon jó!, aranyos, de azért nem kellene röhögni rajta, Dom és Trent!!! Neki ez óriási dolog az életében és ezt tisztelni kellene!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!