„Előttünk járnak, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne őket utolérni” – máris üzent a Fradinak az Újpest új ügyvezetője

2024. március 22. 18:27

Rendkívüli motivációt ad a liláknak a Ferencváros szárnyalása.

2024. március 22. 18:27

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint arról beszámoltunk, az újpesti futballklub a honlapján tette közzé, hogy hivatalosan is lezárult a folyamat: a MOL-csoport a mai nappal hivatalosan is az Újpest FC tulajdonosa lett. Mint írják, a régió egyik legnagyobb vállalatának a belépésével új távlatok nyílnak az egyesület előtt.

Ezt is ajánljuk a témában

Az Újpest új ügyvezető igazgatója, Benczédi Balázs úgy fogalmazott a klub honlapján, eltökéltté teszi őket a feladat, hogy utolérjék a Ferencvárost.

„Még inkább motivál a rivalizálás a napi munkában, hiszen előttünk járnak, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne őket utolérni. Azonban ez nem egyik napról a másikra fog megtörténni, nem olyan, hogy megnyomunk egy kapcsolót, és máris világos van a szobában.

Éppen ezért fontos, hogy mindannyian türelmesek legyünk, és higgyünk abban a munkában, amit az edzők, vezetők és mindenki más végez a klubnál.

Bizalmat kell szavaznunk egymásnak. A szisztematikus és kitartó munkában hiszek” – hangsúlyozta Benczédi Balázs, aki a napi munkát illetően hozzátette:

„A tulajdonosi képviseletet a MOL oldaláról Ratatics Péter testesíti meg, aki a klub elnöki pozícióját tölti be. A klubon belül pedig most a legfontosabb, hogy mindenki a szezon sikeres befejezésre fókuszáljon. Természetesen elkezdtem a feladatok priorizálását és a következő szezonra való előkészületeket, de ezekről akkor szeretnénk részletes tájékoztatást adni, amikor eljött ennek az ideje. Elöljáróban annyit elmondhatok, hogy a lehető legjobbra törekszünk” – erősítette meg a ügyvezető.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­ö­­g­ö­­­s­ ­­l­­á­­­n­y­­o­k­ ­­­v­á­­r­­­n­­a­­­k­­­ ­r­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Robi54
2024. március 23. 15:58
Hajrá Fradi!!
PeterWeber
2024. március 23. 12:11
"egy közép-európai márkához, a Dózsához" 🤣🤣🤣
oberennsinnen49
2024. március 22. 20:38
Nyugat-európai - pl, dán, esetleg holland - mintára kell felépíteni a klubot, a mai kor követelményei szerint. A folyamatos fejlesztéshez: Diatetikustól fizioterapeutáig, mentáltrénerig, egyéni képzésig stb... Csak így van értelme, a Koppenhága csapata pl. BL-résztvevő, nagyrészt dán fiatalokkal. Ezt kell tenni Újpesten is. Az FTC torszülöttjének másolásából nem kérünk. És még egy: óriási luxus a Dózsa erőforrást körön kívülre tenni és nem használni. Minden játékos, szívesebben megy egy közép-európai márkához, a Dózsához, egy tisztességes, de mégiscsak egy kerületi csapattal szemben. Hajrá, Lilák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!