Lezárult az adásvétel, új távlatok nyílhatnak az újpesti fociklub előtt

2024. március 21. 19:08

Új időszámítás kezdődhet a IV. kerületben.

2024. március 21. 19:08

Fotó: Mandiner/Kiss B. László

Az újpesti futballklub a honlapján tette közzé, hogy lezárult a folyamat: a MOL-csoport a mai nappal hivatalosan is az Újpest FC tulajdonosa lett. Mint írják, a régió egyik legnagyobb vállalatának a belépésével új távlatok nyílnak az egyesület előtt.

Rengeteg munka vár ránk, amit el kell végeznünk. Az, hogy lezárult az adásvétel, még csak a kezdet. Minden, amit ezután teszünk, egyetlen cél felé kell, hogy mutasson, ez pedig a siker”

– jelentette ki az Újpest FC új ügyvezető igazgatója, Benczédi Balázs.

Ahogy arról beszámoltunk, a licensztulajdonos cég vételára meghaladja a hatmilliárd forintot. A Népszava információi szerint a 6,2 milliárd kifizetésével egyúttal az újpesti utánpótlásképzés is szintet léphet.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­­g­ö­­­s­ ­­­l­á­­­n­­­y­­o­­k­ ­­v­­­á­­­r­­­n­­a­k­­ ­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Reszelő Aladár
2024. március 22. 08:40
Reméljük ez egy lépés a siker irányába, kell a magyar focinak egy éles rivalizálás, kellenek még nemzetközi sikerek klubszinten más csapatoktól is. Fradistaként mondom, hogy örülük a Újpest talpraállításának. Lilák, nektek mindig lesz hely alattunk a dobogón!
egonlerch
2024. március 21. 20:49
Remélem jó ellenfél lesz, patinás, mint egykor, leszámítva a bolsevizmus alatti alantas kegyeltségét, akkor lesz igazán dicsőség legyőzni ! Hajrá Fradi !
oberennsinnen49
2024. március 21. 20:38
Csak akkor és csakis úgy van értelme, ha az Újpest újra a nagy Újpest elérését tűzi ki célul, ami: Újpesti Dózsa Torna Egylet. Gyere Újpestre! Gyere a Dózsához! Nagy különbség. Az első - világhírű Tungsram nélkül - egy tisztességes kerületi csapat. A második: Celtic, Juventus, Benfica, Newcastle, Leeds, Bayern, Real, mindezek a Dózsa-múlt, Juan Gamper Kupa a Camp Nouban, Szusza, Göröcs, Bene, Törőcsik... Ezt eldobni és nem erőforrásként használni: vétek. Az U-21-esek jó szellemben, megfelelő aktív hozzáállással mutatkoztak be Szélesi alatt. Ezekből a fiatal játékosokból és a következő évjáratokból, 4-5 év alatt, el lehet érni egy közép-európai szintű lila-fehér gárdát, magyar alapokkal. Ha Mol lennék, én ebben gondolkodnék, mert csak így van értelme. Természetesen ehhez a feltételeket a mai kornak megfelelően kell megteremteni. A brazil válogatott új stábja 19 fő. Egy versenyképes klubcsapathoz is legalább ennyi ember kell, de csakis minőségi karakterek. Hajrá, Lilák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!