Szoboszlai megint csak a kispadon kezd

2024. május 05. 17:13

Ezúttal sem került be a Liverpool kezdőcsapatába a magyar válogatott labdarúgó a Tottenham elleni vasárnapi angol Premier League-mérkőzésen.

2024. május 05. 17:13

Nyitókép: DeFodi Images
 

Az utóbbi hetek bukdácsolása után ezúttal sem bízik annyira Szoboszlai Dominikben Jürgen Klopp vezetőedző, hogy a kezdőbe nevezze. A PL 35. fordulójában a West Ham United elleni döntetlen (2-2) alkalmával, és a 33. fordulóban a Fulham elleni vereségkor (1-3) is csak a kispadon kezdett a magyar középpályás. És úgy tűnik, a kudarcok ellenére sem bízik jobban nemzeti csapatunk kapitányában Jürgen Klopp, mert nem nevezte őt a kezdőbe a Tottenham ellen a vasárnap esti derbin (17.30 óra). A német szakember a bajnokság végén távozik a Vörösöktől, s nagyon úgy tűnik, hogy csak a harmadik helyen fog végezni együttesével a Premier League-ben, pedig sokáig esélyes volt az aranyéremre is.

Ahogy azt a Mandiner is megírta, a nyáron nagy valószínűséggel a holland Arne Slot veszi át a Liverpool irányítását. A felek állítólag már megegyeztek a kivásárlás összegről (körülbelül 13–15 millió euró), így a Feyenoorddal egy-egy holland bajnokságot, illetve kupát nyerő Slot lesz Jürgen Klopp utódja, Szoboszlai Dominik mestere.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gilou-au-clavier
2024. május 05. 22:59
Kevesebb Szoboszlai cikk, nagyon helyes.
makrancos-kata
2024. május 05. 17:22
Na, akkor mondom mit kell csinálni Kittivel: a bejegyzéseit szépen be kell küldeni a /dev/null-ba, kivéve az ő profiljában. Így azt fogja hinni, hogy milyen jól szétbarmolta a fórumot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!