Az elhallgatott ökopárt tiszteletlen az Adventtel?!

2012. december 15. 14:46

Állatorvosi ló boncolása következik, a neve: Ungarische Média.

2012. december 15. 14:46
Pacsker
GreenR
„Állatorvosi ló boncolása következik, a neve: Ungarische Média. Történt ugyanis, hogy van egy legalább 2006 óta rendesen elhallgatott ökopárt e honban. Senki sem tud vele mit kezdeni, mert rendesen öko ez, a balnak túl jobb, a jobbnak túl bal, a maffiózók között rendesen kettéosztott párt- és médiapiacon az igazság nincs hasznukra; még a végén tájékozott lenne a köz és a vélemény.

Pedig segítenek, ahol tudnak, lett légyen az sukorói kaszinó, dunakeszi tőzegláp, pátyi golffalu és annak Indexes LMP-sre mosása, 2006-os rendőri brutalitás, a génmódosítás lobbitól mentes ország, a paksi mutáció,  a belváros szétrombolása vagy épp a most zajló termőföld szabadrablás. Szóval nem mondhatnám, hogy tehetetlenül ülnek és csak nyilatkozatokat adnak ki asztal mögül; utánamennek a dolgoknak rendesen... Valószínűnek tartom, hogy a legtöbb magyar ezen ügyek többségéről halott, ellenben nem tartom valószínűnek, hogy az Élőlánc Magyarországért nevéhez kötné, de ebben jelentős felelőssége van a sajtónak!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pernahajder Campbell
2013. április 04. 23:10
Ismeretlen kezek. Milyen bájos.
Pernahajder Campbell
2013. április 04. 23:09
Mások véleményét meghallgatni, annak helyt adni nem pártfogás. Én atompárti vagyok, meg erősen vízlépcsőpárti, de soha nem szalasztottam még el mások véleményének meghallgatását. Keresem, hallgatom, olvasom az érveket, ha tehetem vitatkozom, veszekszem akár velük. Veled ezt nem lehet, mert a te kis világodban nincsenek más vélemények. Azokat gyorsan kicenzúrázod. Aztán sírsz, hogy veled is ugyanezt teszik. Hát, sorry. Nevekkel meg én is tudok dobálózni, de minek. Ott van pl a Reális Zöldek honlapja, nézd meg magad. Akadémikusok, professzorok ott is bőven akadnak. Mondjuk inkább a Duna jobb partjáról, ha érted...
pacsker
2013. április 04. 23:08
Igen! Ez lesz az esemény! Ha még a Vidékfejlesztési Minisztérium is azt mondja rá, hogy ne menjenek rá, akkor menjünk rá! :DD Ángyán: veled vagyunk!
pacsker
2013. április 04. 23:08
Igen, mert vannak dolgok, amikben nem leszünk pártfogók: ilyen a GMO, az atom, a klímaváltozás tagadása, a neoliberális elvek... A büfé tanszékünk "tagjai" például: Vida Gábor prof Ángyán József prof Láng István prof Biró Borbála prof Schneller István prof és még sokan mások... az "egyféle" valóságunk tehát áll például az ökológia, a mezőgazdaság, a klímavédelem, a talajbiológia, az urbanisztika főbb képviselőiből.... sorry.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!