Mindenki rosszul jár

2013. május 04. 11:45

A kormány azzal, hogy monopóliummá változtatta a dohány kereskedelmet, súlyos károkat okoz az egész kiskereskedelemnek, az országnak.

2013. május 04. 11:45
MoMa
Facebook

A Modern Magyarországért Mozgalom (MoMa) szerint a kormány botrányosan visszaélve hatalmával, pártállami módszerekkel többségében a FIDESZ ismert híveinek és FIDESZ-es politikusok családtagjainak, barátainak, üzletfeleinek juttatta az állami monopóliummá tett trafik-üzletágat.

A trafikok elosztása az állampárti időszakra emlékeztet, vagy még inkább maffiamódszerekre, és semmi köze a jogegyenlőséget tiszteletben tartó kormányzati magatartáshoz.

A kormány azzal, hogy monopóliummá változtatta a dohány kereskedelmet, súlyos károkat okoz az egész kiskereskedelemnek, az országnak, minden magyar állampolgárnak. Több tízezer bolt van, amely válságos időszakban és csökkenő fogyasztás mellett küszködik a talpon maradásért. Most forgalmuknak egy fontos része kiesik. Kénytelenek lesznek emelni az árakat a többi terméken, hogy a kieső jövedelmet pótolni tudják, vagy visszafogni fejlesztéseiket, csökkenteni az alkalmazottaik számát és bérét, vagy bezárnak. Több tízezer család megélhetése kerül veszélybe. Megnő a dohánytermékek feketekereskedelme, ami csak a bűnözőknek jelent hasznot, az államnak komoly bevételkiesést jelent. A kieső adóbevételt – ismerve a kormányt, nemsokára újabb trükkös adóemeléssel – mindannyiunknak kell pótolni!

Mindenki rosszul jár csak azért, hogy pár ezer FIDESZ hívő, rokon, haver és üzletfélbiztos, államilag garantált haszonhoz juthasson.

A Modern Magyarország Mozgalom kiáll amellett, hogy vissza kell állítani a dohánytermékek szabad kereskedelmét. A vásárlók dönthessenek arról, mit és hol akarnak megvenni, ne az állam jelölje ki az újgazdagokat!

Ha fontos az Ön számára, hogy az árak ne emelkedjenek az égbe, miközben nő a munkanélküliség a kormány miatt, akkor támogassa az európai értékek, a tisztességes piac mellett kiálló jobbközép pártot, a Modern Magyarország Mozgalmat.

2013. május 3.

Modern Magyarország Mozgalom
Itthon, Európában

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyargyerek 2.0
2013. május 04. 17:23
Ez egy bejelentkezés volt, hogy léteznek. Ugorjunk...
slomovicz
2013. május 04. 17:14
A szomszédos Ausztriában 2670 darab dohánybolt van , amely koncesszióval működik. És jól megvannak. Értem én, hogy most a "dohányboltok" témát kell nyomatni a vörösnáci propagandistáknak, de ez nem fedi le a növekvő botrányt a szoci titkosszolgálati ügyek kapcsán. Néhány elvtárs börtönbe fog jutni, - akárki meglássa. (Ha szereti a parizert - akkor is.) Ezek persze -ilyen tisztességessek. :-)
Bábeli békák
2013. május 04. 17:13
Milyen sötét cseléd ez a Pusztai Böske.
Mirr-Murr
2013. május 04. 14:50
Ezeket a retkes faxokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!