Ki érti ezt?

2015. augusztus 13. 13:56

Talán csak a menekült gyerekekre vonatkozik a szabálysértés – krétarajzokért. Vagy az volt a baj, hogy nem háborúról szóltak a képeim?

2015. augusztus 13. 13:56
Bősz Anett
Facebook

„Pedig jó polgári engedetlenkedő módjára még vártam is a rám lecsapó hatóságot... Nem jöttek. Talán csak a menekült gyerekekre vonatkozik a szabálysértés - krétarajzokért. Vagy az volt a baj, hogy nem háborúról szóltak a képeim? Ki érti ezt?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szuverén
2015. augusztus 14. 09:07
-Mi a probléma, hogy senki sem figyel rád? -Megoldás; libuskákból, tizenkettő; egy tucat.
Dénia
2015. augusztus 14. 08:38
Van még egy opció. Hogy baromság az egész. De neked jó, szereted körbenyálazni a nagy semmit.
moricka13
2015. augusztus 14. 05:38
Bősz Anett! Mit is kellene érteni a néhány fős Liberálisok szóvivőjének? Fodorka haverja, Gyurcsány 2001. trükkjével mások hátán bejutott, 2018.után pedig: Lesz, ami lesz!
naftalinernő
2015. augusztus 13. 22:54
Nu, a ma esti hangulatkeltés is megvót, Anettka mehet aludni. Biztosan kijött mámorosan egy romkocsmából, ahol a lila ködben úszó haverjaival iszogattak, megbeszélték az élet nagy dolgait, aztán gondolt egyet, és hirtelen felindulásból rajzolgatott már, úgyse volt jobb dolga. Ha unatkozol, menjél inkább a szőlőbe kapálni, bár az ilyen belvárosi úrigyerekeknek fogalmuk sincs a való életről, csak valami fejükbe vert álliberális maszlag terjeng előttük, és azt hiszik, hogy ezzel megváltják a világot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!