Gyönyörű android – Magyarország Szépe a Duna TV-n

2017. június 20. 08:28

Csak ne éreztem volna mindig azt, hogy a világbéke-kampányszöveg közepén bármikor beakadhat a lemez.

2017. június 20. 08:28
Csunderlik Péter
HVG

„A Magyarország Szépe zsűrije a szokottnál is nehezebb helyzetben volt, hiszen majdnem egyformán gyönyörűek voltak a lányok, és a kutyák ivartalanítási programját meghirdető jelölt kivételével mind fontos és humánus üzeneteket fogalmaztak meg.

Csak ne éreztem volna mindig azt, hogy a világbéke-kampányszöveg közepén bármikor beakadhat a lemez, és azt kezdje hajtogatni egy természetellenesen vigyorgó fej, hogy két hétre érkezett egy Mars-kalandra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ÁrPi
2017. június 21. 04:11
Miként android "Ő"? Ez egy Nagy-Ő kereső ? - Csunderlik-Csucsunak [ Mielőtt megismerném a Quimby antropocén emberidő lélekvilágait (lásd itt fent a posztjába beillesztett "Androidő" klipjüket) ,ha Shaolin tanító lennék is azt kérdezném a sci-fi kedvelőtől: ] "Do Androids Have Kindred Spirits?" http://www.goodreads.com/book/show/11372834-philip-k-dick-and-philosophy (P. Kindred Dick and Philosophy: Do Androids Have Kindred Spirits?) (Van egy orosz linkem ahol letölthető ez a könyv...:)
zakar zoltán béla
2017. június 20. 13:32
Léklikléklik
Megtalálta
2017. június 20. 11:25
Méltatlanul túlértékelt ez a Csunderlik. Olvashatatlan az írása.
henrihenri
2017. június 20. 11:04
Volt erekciód csunderlik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!