Így kergettek markolóval a szeméttelepen

2020. november 26. 07:55

Már akkor lehetett sejteni, hogy nagy tervei vannak a Fidesznek a hulladékgazdálkodással.

2020. november 26. 07:55
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Több mint hat éve már, hogy markolóval kergettek bennünket a cikói szeméttelepen. Már akkor lehetett sejteni, hogy nagy tervei vannak a Fidesznek a hulladékgazdálkodással. Aztán jött az NHKV, vagyis az állami kukaholding, és nekiláttak szisztematikusan kivéreztetni az önkormányzati hulladékgazdálkodási cégeket: megtiltották nekik, hogy maguk számlázzanak, viszont az NHKV meg nem adta oda nekik a szolgáltatásaikért járó pénzt.

És még így sem sikerült minden önkormányzati céget tönkretenni, így jöhet a bevált módszer: a törvény erejével veszik el a településektől ezt a feladatot. Az államnak persze egy darab kukásautója sincs, tehát koncessziós szerződéssel fogják kiosztani a munkát – és az ezzel járó rengeteg pénzt – a rezsimhez hű cégeknek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2020. november 26. 21:59
Húlyegyerek.Hódmezövásárhelyre a lókótt unokatesód kúlföldról hozatja azt is.Marha.
AKissLaci
2020. november 26. 19:43
Ez a főcím adta magát. Kommentelő-társaim, és persze csekélységem legnagyobb örömére. Ezt a baromarcút! Édes jó Istenem!
Kala pál
2020. november 26. 17:10
Patkány mentesítést akartak végezni a telepen. Annak néztek, így jártál.
NagyLaci
2020. november 26. 16:16
És hogy meglepődött a gépkezelő! Az a rakás trágya nem csak mozog, még fut is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!