Az előválasztás két legnagyobb vesztese Jakab Péter és Fekete-Győr András

2021. október 01. 11:59

Az elvek feladása nemcsak tisztességtelen, de kudarcos politikához is vezet.

2021. október 01. 11:59
null
Bencsik János
Facebook

„A napnál is világosabbá vált: az elvek feladása nem csak tisztességtelen, de kudarcos politikához is vezet.

Az előválasztás két legnagyobb vesztese Jakab Péter és Fekete-Győr András. Két olyan párt vezetője, amelyeket az az elhatározás hívott életre, hogy leváltsák az elmúlt évtizedek elhasználódott politikai elitjét. Később mégis azokkal fogtak össze, akikkel szemben létrejöttek.

Azt ígérték, belülről tisztítják és fiatalítják meg az egybeolvadt ellenzéket. A valóságban ehelyett feloldódtak a baloldalban, morális meghasonlásaik pedig elriasztották egykori szavazóik többségét. A korábban nemzedékváltást hirdető politikusoknak így már csak az a dicstelen szerep jut, hogy statisztáljanak a 2010 előtti világ visszatérési kísérletéhez.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. október 01. 16:07
Idesüss Bencsik-kém. Jakabot szülővárosában, MISKOLCON SE NÉZIK SZARBA SE! EZT EGY ős miskolci polgár IRJA-ÜZENI NEKED KISPÖCÖRŐ!!! A DIÓSGYŐRVASGYÁRI "MELÓSOK" MEG ELNÉZNEK AZ ILYEN NYÁMNYILA TEHETSÉGTELEN TAKONYPÓCOK TÖKFEJE FÖLÖTT--ÉS MÉG EZ A JOBBIK ESET. MER' INKÁBB ELKÜLDIK AZ JÓ K..VA ÉDESANYUKÁJÁBA--AMIT AZ PERSZE NEM ÉRDEMEK MEG.MÁR HOGY ILYEN HÜLYE IMPOTENS SZÁJHŐS LETT A TEHETSÉGTELEN FIA.
zakar zoltán béla
2021. október 01. 14:48
Mikor hagyta ott szeretett Vonóját?! 2015-ben? Még evett egy kis veszprémi mignont a Lali Czukyban!
Jacques de Molay
2021. október 01. 14:26
Jó ideig toltad a jakab szekerét...
stones1963
2021. október 01. 14:09
-de mi csak nyertünk ezzel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!