Van olyan ötletem, ami már Novák Katalin asztalán van – Tomán Szabina a Mandinernek

2023. szeptember 24. 17:19

A köztársasági elnökkel közös munkájáról és annak fogadtatásáról is beszél az üzletasszony a Mandiner Karakter podcast legújabb adásában.

2023. szeptember 24. 17:19
null

Annyira izgult, hogy remegett a keze, amikor átvette a Sándor Palotából érkezett felkérőlevelet Tomán Szabina, aki egy pillanatig sem hezitált, hogy elvállalja-e a feladatot. A videós podcast hétfőn megjelenő adásában beszél arról, hogy nem mindenki fogadta pozitívan azt, hogy a tanácsadó testület tagja lett, de ezzel nem foglalkozik, csak a munkára koncentrál.

A női munkavállalók, különösen a vállalkozásokban dolgozó, családalapítás előtt álló nők lehetőségeiről adott tanácsot Novák Katalinnak, akivel másfél-kétórás egyeztetéseken vesz részt a többi tanácsadóval együtt. 

A hétfőn a Mandineren 17.00-tól látható Karakter című műsorban Tomán Szabina kulisszatitkokat árul el 

erről a munkáról, elmeséli, miért is hagyta ott a Cápák között című műsort, és kendőzetlen őszinteséggel beszél saját gyerekkoráról,  édesapja korai elvesztéséről.  

Fotó: Földházi Árpád, Mátrai Dávid/Mandiner

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. szeptember 25. 07:03
Nagyon szeretem--úgy általában a NŐKET--és egy-két politikus nőt--Dr.Varga Judit, Novák Katalin--újságiró nőt--Kroó Zita, Máthé Zsuzsa. Skrabski Fruzsina--konkrétan is, különösen. Ámde! Távol tartanám magamat attól a szemlélettől, hogy az lyesféle foglalkozású-hivatású hölgyeket pusztán azért kedveljem mert nők. Még színészkők esetében sem elég nekem az az "elolvadó áhitathoz" hogy valakit puszta női mivolta miatt kedveljek. Kedvenc magyar szinésznőm--Nagy-Kálózy Eszter--ill. külföldi--a norvég Liv Ullmann--is azért él a szivemben mert. kevéssé sokat szereplő, visszafogott, kissé zárkózott...
I feel the earth move under my feet
2023. szeptember 24. 18:43
Ja.. a legjobb.. hogy azért ne legyenek illúzióink.. Tomán tanácsadó asszony aktuális férje Tornócky Anita levetett ura, Szini Béla vendéglátós...vagy mosodás.. én mindig keverem.. A büszkén meséli a cselt, amivel sikerült távol tartania magát az alvilágtól: " Ki lehetett ezeket okosan kerülni. Ugyanakkor megkerülhetetlen szórakozóhely voltunk a városban, és hozzánk is beültek alvilági figurák, akikhez mi direkt a legbénább pincért küldtük ki, és a látszatát is kerülni akartuk annak, hogy ez több lenne, mint egy egyszerű kocsma." :)))) Hát hogyne!
states-2
2023. szeptember 24. 18:35
Orbán alighanem az egyik legjobb személyi döntése Novák Katalin, hetek alatt lett az egyik legnépszerűbb politikus. Eszi is a kefét a komcsi csürhe, nemhogy Novák Katalinjuk nincs, de semmijük és senkijük, már most látszik, hogy Orbánnak 2026-ban sem lesz kihívója, ahogy 13 éve nincs.
Ugandai Bubu
2023. szeptember 24. 18:33
Akkor már inkább Szoboszlai vagy egy napirománozós "cikk"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!